Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Tyverialarmer 

Underkategorier

 • 433MHz tyverialarmer

  Den billigste tyverialarm. Du monterer den selv, og du betaler intet abonnement. Din husalarm beskytter dit hjem mod indbrud. Og den kontakter dig omgående, hvis det er nødvendigt.

   

  433 MHz-tyverialarmerne er den billigste alarm i fornuftig kvalitet.

   

  Vores billigste tyverialarmer er 433 MHz-modellerne. Langt de fleste trådløse tyverialarmer fungerer på denne frekvens, der også benyttes af meget andet trådløst udstyr.

  Det betyder, at du under uheldige omstændigheder kan risikere at få fejlalarmer engang imellem, hvis du bor et sted med megen støj på linjen.

  Bor du derimod forholdsvis isoleret, og har du ikke mange trådløse apparater i hjemmet (vejrstation, dørklokke og lignende), så kan du gøre dit hjem trygt til en meget overkommelig pris.

   

  Ring gerne og fortæl om, hvor og hvordan du bor, så hjælper vi gerne med at finde ud af, hvilken alarm, der bedst beskytter dig og dine værdier.

 • 868MHz tyverialarmer

  Beskyt dig selv, din bolig og dine værdier med en privatalarm i topklasse.

   

  Du slipper helt for faste udgifter til vagtselskab med disse alarmer til dit hus, for der er intet abonnement tilknyttet. Alarmen advarer dig selv og de personer, som du selv har udvalgt. Desuden gør den tyven klart opmærksom på, at han er opdaget, hvilket som oftest vil få ham til at stikke af i en fart.

   

  Modellerne i vores 868 MHz-program er alle udført i den bedste kvalitet – og alligevel er prisen holdt på et fornuftigt niveau.

  De fleste trådløse tyverialarmer i Danmark kommunikerer på 433 MHz – præcis lige som en masse andet trådløst udstyr. 868 MHz er ikke særlig anvendt, så du har langt mindre risiko for fejlalarmer og andre forstyrrelser med én af disse modeller.

   

  Måske kan du nøjes med en billig 433 MHz-tyverialarm. Men der er naturligvis en grund til, at vi har udvalgt netop komponenterne i vores 868 MHz-program til vores luksusmodeller. Det er ganske enkelt toppen af tyverialarmer.

   

  Find den pakke, som passer til dit hjem.

 • Alarm til hjemmet

  Hvem vil ikke gerne sove trygt? I takt med at banker og forretninger bliver bedre til at sikre sig mod indbrud, opstår der flere og flere indbrud i de private boliger. Så for at sikre dit hjem, kan en tyverialarm være løsningen.

   

  Hvorfor en trådløs alarm til hjemmet?

  Hvis du gerne vil føle dig sikker, både når du er hjemme eller er ude af boligen, så kan en trådløs alarm være noget for dig. Tanken om indbrud og overfald er skræmmende, og en trådløs alarm vil mindske risikoen for det. Alarmen er effektiv, billig, nem at sætte op og benytte. Ved at alarmen er trådløs undgår du ledninger, og får i stedet en diskret alarm. Den trådløse alarm, kan også være fornuftig at have i sommerhuse og lignende, da der i visse sæsoner kan være stor risiko for indbrud.

  Hvem hjælper, når tyven er der?

  Dine naboer kan også være til stor hjælp, du kan nemlig selv vælge hvem der udover dig selv, skal have besked, når alarmen er gået. Du kan vælge fire personer i nabolaget, som modtager en sms. Naboerne er dem der er nærmest, og kan måske derfor være før fremme, end dig selv eller alarmcentralen

  Hvad med opsætning af alarmen?

  Med Miracas trådløse alarm til hjemmet er opsætningen meget nem og enkel, og det kræver derfor ikke et besøg af en tekniker. Skulle der nu opstå problemer med opsætningen, er der altid mulighed for at kontakte Miracas medarbejdere, som kan hjælpe dig igennem selve opsætningen.

  Kræver det internet- eller fastnetabonnement?

  Alarmerne fra Miraca er GSM-alarmer, det vil sige at de bruger mobilnetværket. Derfor behøver du ikke have internet- eller fastnetabonnement for at benytte alarmen.

  Hvad er prisen for en alarm til hjemmet?

  De fleste vil være godt dækket ind for ca. 2500 kr., den kan også fås billigere, men det kommer an på hvilket udstyr du ønsker til den. 2000 kr. er ikke mange penge, for at sikre sit hjem. Udover de 2500 kr., kan der være en månedlig udgift på 10 kr. til SIM-kort.

  Hvilken alarm skal du vælge?

  Du kan vælge imellem to slags alarm, GSM alarmer eller alarmcentral alarm. Mange vælger GSM alarmer, med SIM-kort. Derudover kan du vælge en privatalarm, der er tilkoblet alarmcentralen. Den koster ca. 300 kr. om måneden, samt yderligere gebyrer. Med en GSM alarm, er det en månedlig pris på 20 kr. for SIM-kortet der sidder i.

Viser 1 - 3 af 3

Vi leverer tyverialarmer, der er så simple, at du selv kan montere dem – og så effektive, at du kan føle dig tryg.

Alle alarmerne leveres med præcis det udstyr, som passer til din bolig, så ethvert forsøg på indbrud bliver afsløret omgående.

Tyven stresses, så han ikke når at lave megen ravage, og du får omgående besked på mobiltelefonen.

 

Alle modellerne fungerer trådløst, så der skal ikke trækkes ledninger for at beskytte dit hjem mod indbrud.

I modellerne baseret på 433MHz trådløs teknologi er der lagt vægt på at få alarmen så langt ned i pris som overhovedet muligt uden at gå på kompromis med din sikkerhed og tryghed.

I modellerne baseret på 868 Mhz er kvaliteten i højsædet, og du har mindre risiko for, at alarmen forstyrres af andre trådløse apparater.

 

Vælg den alarm, du stoler på.


Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+