Sidste frist for bestilling hvis du skal have varerne inden jul er søndag den 21. december kl. 18.00.

Tyverialarmer 

Underkategorier

 • 433MHz tyverialarmer

  433 MHz tyverialarmer er den mest udbredte form for tyverialarmer i Danmark. Det skyldes først og fremmest, at prisen er lav og standarden i orden.

  Disse tyverialarmer er et glimrende valg for den prisbevidste forbruger, der gerne vil sikre sit hjem.

  433 MHz tyverialarmen er standardmodellen, der som oftest fungerer upåklageligt og med høj stabilitet, men da rigtig meget udstyr kører på 433 MHz, kan man komme ud for fejlalarmer eller andre forstyrrelser på grund af uvedkommende støj på frekvensen.

  Hvis du ved, at der allerede er mange dørklokker, termometre og lignende, der kører på 433 MHz i området omkring din bolig, vil du derfor være bedst tjent med at se nærmere på vores 868 MHz tyverialarmer.

  Bor du til gengæld i et område, hvor der er nogenlunde ro på frekvensen, så er vores 433 MHz tyverialarm en god og prisbillig løsning.

 • 868MHz tyverialarmer

  833 MHz tyverialarmen er vores luksusmodel. Alle komponenter er udarbejdet i de bedste materialer, og kvaliteten er høj. Samtidig slipper man for forstyrrelser fra andre typer udstyr, eftersom 833 MHz er en langt mindre brugt frekvens.

  Når du vælger vores 868 MHz tyverialarmer, får du altså et produkt i topklasse, der fungerer stabilt og uden forstyrrelser fra omgivelserne. Kombinationsmulighederne er mange, og din tyverialarm kan derfor fungere som både ringeklokke, vandstandsalarm og gasalarm uden det går ud over de primære funktioner.

  Alarmen er stabil og driftssikker, og hjælper dig til at passe godt på dine ejendele og din private sfære.

  Du kan se nærmere på vores startpakker her, og har du brug for råd og vejledning, så du finder netop den det sikkerhedsniveau, der passer til dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Viser 1 - 9 af 9

Hos Miraca er vi specialister i tyverialarmer til private. Vi har to tyverialarmer, du kan vælge imellem, der begge kan kombineres med diverse sensorer, sirener mv. så du kan få netop det alarmsystem, du har brug for.

De to tyverialarmer, vi har udvalgt, er begge af høj kvalitet og er ekstremt driftssikre. Forskellen er først og fremmest frekvensen.

Vores 433 MHz alarm er den billigste af de to, og er et rigtig godt køb til prisen. Den er stabil og fungerer rigtig godt, men bor du i et område, hvor denne frekvens er meget brugt, kan det skabe forstyrrelser. I sådanne tilfælde er vores 868 MHz tyverialarm det helt rigtige valg. Her er kvaliteten endnu højere, og da frekvensen ikke er så brugt, er risikoen for fejlalarmer betydeligt mindre.

Uanset hvilken alarm, du vælger, står Miraca 100% inde for kvaliteten, og vi er altid klar til at hjælpe med gode råd og vejledning – både om montering og daglig brug.