Tyverialarmer 

Underkategorier

 • 433MHz tyverialarmer

  Den billigste tyverialarm. Du monterer den selv, og du betaler intet abonnement. Din husalarm beskytter dit hjem mod indbrud. Og den kontakter dig omgående, hvis det er nødvendigt.

   

  433 MHz-tyverialarmerne er den billigste alarm i fornuftig kvalitet.

   

  Vores billigste tyverialarmer er 433 MHz-modellerne. Langt de fleste trådløse tyverialarmer fungerer på denne frekvens, der også benyttes af meget andet trådløst udstyr.

  Det betyder, at du under uheldige omstændigheder kan risikere at få fejlalarmer engang imellem, hvis du bor et sted med megen støj på linjen.

  Bor du derimod forholdsvis isoleret, og har du ikke mange trådløse apparater i hjemmet (vejrstation, dørklokke og lignende), så kan du gøre dit hjem trygt til en meget overkommelig pris.

   

  Ring gerne og fortæl om, hvor og hvordan du bor, så hjælper vi gerne med at finde ud af, hvilken alarm, der bedst beskytter dig og dine værdier.

 • 868MHz tyverialarmer

  Beskyt dig selv, din bolig og dine værdier med en alarm i topklasse.

   

  Du slipper helt for faste udgifter til vagtselskab med disse alarmer til dit hus, for der er intet abonnement tilknyttet. Alarmen advarer dig selv og de personer, som du selv har udvalgt. Desuden gør den tyven klart opmærksom på, at han er opdaget, hvilket som oftest vil få ham til at stikke af i en fart.

   

  Modellerne i vores 868 MHz-program er alle udført i den bedste kvalitet – og alligevel er prisen holdt på et fornuftigt niveau.

  De fleste trådløse tyverialarmer i Danmark kommunikerer på 433 MHz – præcis lige som en masse andet trådløst udstyr. 868 MHz er ikke særlig anvendt, så du har langt mindre risiko for fejlalarmer og andre forstyrrelser med én af disse modeller.

   

  Måske kan du nøjes med en billig 433 MHz-tyverialarm. Men der er naturligvis en grund til, at vi har udvalgt netop komponenterne i vores 868 MHz-program til vores luksusmodeller. Det er ganske enkelt toppen af tyverialarmer.

   

  Find den pakke, som passer til dit hjem.

Viser 1 - 8 af 8

Vi leverer tyverialarmer, der er så simple, at du selv kan montere dem – og så effektive, at du kan føle dig tryg.

Alle alarmerne leveres med præcis det udstyr, som passer til din bolig, så ethvert forsøg på indbrud bliver afsløret omgående.

Tyven stresses, så han ikke når at lave megen ravage, og du får omgående besked på mobiltelefonen.

 

Alle modellerne fungerer trådløst, så der skal ikke trækkes ledninger for at beskytte dit hjem mod indbrud.

I modellerne baseret på 433MHz trådløs teknologi er der lagt vægt på at få alarmen så langt ned i pris som overhovedet muligt uden at gå på kompromis med din sikkerhed og tryghed.

I modellerne baseret på 868 Mhz er kvaliteten i højsædet, og du har mindre risiko for, at alarmen forstyrres af andre trådløse apparater.

 

Vælg den alarm, du stoler på.