Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Alarm til hjemmet 

Viser 1 - 3 af 3

Hvem vil ikke gerne sove trygt? I takt med at banker og forretninger bliver bedre til at sikre sig mod indbrud, opstår der flere og flere indbrud i de private boliger. Så for at sikre dit hjem, kan en tyverialarm være løsningen.

 

Hvorfor en trådløs alarm til hjemmet?

Hvis du gerne vil føle dig sikker, både når du er hjemme eller er ude af boligen, så kan en trådløs alarm være noget for dig. Tanken om indbrud og overfald er skræmmende, og en trådløs alarm vil mindske risikoen for det. Alarmen er effektiv, billig, nem at sætte op og benytte. Ved at alarmen er trådløs undgår du ledninger, og får i stedet en diskret alarm. Den trådløse alarm, kan også være fornuftig at have i sommerhuse og lignende, da der i visse sæsoner kan være stor risiko for indbrud.

Hvem hjælper, når tyven er der?

Dine naboer kan også være til stor hjælp, du kan nemlig selv vælge hvem der udover dig selv, skal have besked, når alarmen er gået. Du kan vælge fire personer i nabolaget, som modtager en sms. Naboerne er dem der er nærmest, og kan måske derfor være før fremme, end dig selv eller alarmcentralen

Hvad med opsætning af alarmen?

Med Miracas trådløse alarm til hjemmet er opsætningen meget nem og enkel, og det kræver derfor ikke et besøg af en tekniker. Skulle der nu opstå problemer med opsætningen, er der altid mulighed for at kontakte Miracas medarbejdere, som kan hjælpe dig igennem selve opsætningen.

Kræver det internet- eller fastnetabonnement?

Alarmerne fra Miraca er GSM-alarmer, det vil sige at de bruger mobilnetværket. Derfor behøver du ikke have internet- eller fastnetabonnement for at benytte alarmen.

Hvad er prisen for en alarm til hjemmet?

De fleste vil være godt dækket ind for ca. 2500 kr., den kan også fås billigere, men det kommer an på hvilket udstyr du ønsker til den. 2000 kr. er ikke mange penge, for at sikre sit hjem. Udover de 2500 kr., kan der være en månedlig udgift på 10 kr. til SIM-kort.

Hvilken alarm skal du vælge?

Du kan vælge imellem to slags alarm, GSM alarmer eller alarmcentral alarm. Mange vælger GSM alarmer, med SIM-kort. Derudover kan du vælge en privatalarm, der er tilkoblet alarmcentralen. Den koster ca. 300 kr. om måneden, samt yderligere gebyrer. Med en GSM alarm, er det en månedlig pris på 20 kr. for SIM-kortet der sidder i.


Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+