Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Alarm klistermærker udendørs 3 stk.

maer-ud-01

Ikke relevant

Denne vare er på lager


30,00 DKK

Yderligere information

3 x Alarmklistermærker til udendørs brug

Når du gerne vil sikre boligen på en præventiv måde, har du her mulighed for at få en pakke med 3 klistermærker til udendørs brug, som viser du har alarm sat op.  Når du gerne vil sikre dig, at en evt. ubuden gæst ser dem, vil det helt rigtige være at sætte dem op ved døre og vinduer, så de er synlige for enhver.

Der er flere grunde til at sætte alarmklistermærker op, blandt andet for at vise, at du har et alarmsystem, de har en stærk præventiv effekt, der helt sikkert får en indbrudstyv til at tænke sig om en ekstra gang, før han prøver på at bryde ind.

Vælg den rigtige placering

Når du vælger at bruge alarmklistermærker, der kan holde til vind og vejr, så er det vigtigt at du vælger, at bruge dem på den rigtige måde. Vælger du at sætte det op udendørs, tæt på dørhåndtag eller i øjenhøjde, er det helt klart den rigtige placering.

Det giver en mulig indbrudstyv mere at tænke over, og derfor også en præventiv effekt, for er der en tyverialarm, er det langt de fleste indbrudstyve der giver op. Når du påfører dine alarmklistermærker til udendørs brug, er det vigtigt at du først har rengjort fladerne, hvor klistermærkerne skal placeres, det sikrer at de bliver på deres plads.

Når du vælger et alarmsystem fra Miraca.dk, så vælg også en omgang klistermærker. De giver en præventiv effekt, som ikke er til at komme uden om.

Vil du gerne have alarmsystemer af høj kvalitet til lave priser, så finder du det her ved Miraca.dk.

Hos Miraca sælger vi udelukkende disse mærker til personer der køber eller har købt alarm hos os!

Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+