Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

SIM-kort + Abonnement

Vær opmærksom på, at bestiller du et simkort hos Miraca, indgår du samtidig et abonnement. Se priserne nedenfor.

En GSM alarm har brug for et SIM-kort for at fungere. Det SIM-kort kan du naturligvis få fat i hos os. SIM-kortet er det, der sender alarm til dig, hvis der kommer ubudne gæster, så uden SIM-kort, ingen fungerende alarm. 

Flere detaljer

sim-02

Ikke relevant

Denne vare er på lager


60,00 DKK

Yderligere information

Vær opmærksom på, at bestiller du et simkort hos Miraca, indgår du samtidig et abonnement. Se priserne nedenfor.

SIM-kort til GSM-alarmer

Når du vælger at sikre dit hjem med en alarm med GSM-funktion, får du også brug for et SIM-kort. Det er SIM-kortet, der gør, at din tyverialarm kan fungere, da det er SIM-kortet, der sørger for at sende besked til dig/ringe dig op, hvis alarmen i din bolig bliver aktiveret.

En GSM-alarm er ikke tilknyttet en vagtcentral, og derfor slipper du også for at betale dyre abonnementer. I stedet har du din egen tyverialarm med et SIM-kort, der reagerer ved ubudne gæster. Når du skal installere din alarm, skal du blot sætte SIM-kortet i, og så er du køreklar.

SIM-kortet kan indstilles til ikke blot at give dig besked, men også den række af dine naboer, familiemedlemmer og venner, som du har indkodet i alarmen.

Udbyderen af SIM-kortet er Billingcom, hvorfor det er dem, der står for oprettelse og afregning af SIM-kortet. For en god ordens skyld skal vi derfor nævne, at dine informationer bliver videregivet til Billingcom ved bestilling af et SIM-kort hos os. SIM-kortet må udelukkende bruges til GSM-alarmer.

NB: Du kan sagtens benytte et andet simkort i Miracas alarmer (bare ikke fra 3 eller Oister). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du benytter et taletidskort, skal du selv huske at fylde penge på det, ellers vil alarmen ikke kunne sende dig SMS'er eller ringe. - Alarmen kan ikke reagere på lav saldo på et taletidskort.

På den baggrund anbefaler vi et kort med abonnement, om det så er fra Miraca eller andre udbydere er ligemeget for alarmen.

Priserne er:

Oprettelse

60,00 kr. (Betales ved køb)

Abonnement pr. kvartal

45,00 kr. (Indtil 1/1-2018 30,00 kr.)

Minutpris (Opkld til dansk net)

0,50 kr.

Opkaldsafgift (Pris pr. opkald, med eller uden svar)     

0,29 kr.

Sms til dansk nummer pr. stk.

0,16 kr.

Mms til dansk nummer pr. stk.

2,50 kr.

Sms til udenlandsk nummer pr. stk.

2,70 kr.

Mms til udenlandsk nummer pr. stk.

2,70 kr.

Data pr. MB (Afregnes pr. 10 kB)

5,00 kr.

Takseringsform

pr. påbegyndt minut.

Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+