Bevægelsessensor Intelligent (Pir)

pir-int-01

433 MHz

Denne vare er på lager


149,00 DKK

Yderligere information

Intelligent Bevægelsessensor

Når du har brug for en bevægelses sensor, der kan overvåge større områder, lokaler i virksomheden eller i dit hus, så har du her mulighed for at finde en intelligent bevægelsessensor, der fungerer via PIR, som står for Passiv infrarød.

Du opsætter en eller flere sensorer i det område du ønsker overvåget for uønsket aktivitet og bevægelse. Når der så er bevægelse af enten større dyr eller personer, vil der på baggrund af temperaturforskellen blive registreret bevægelse og så sender den intelligente bevægelsessensor besked til hovedenheden, der registrerer den uønskede aktivitet og sætter alarmen i gang.

Dit nye alarmsystem

Finder du her ved Miraca.dk – og når du vælger et af vores alarmsystemer, er der i flere af sættene PIR intelligente bevægelsessensorer, så du er sikret en høj kvalitet med meget få fejlalarmer.

Vil du være sikker på at vælge den rigtige Pir intelligente bevægelsessensor, så kan du her ved Miraca.dk få råd og vejledning, så du er sikker på altid at vælge rigtigt – vi ved hvor meget sikkerhed betyder for dig, og en bevægelsessensor kan ofte virke præventiv.

Skulle der opstå spørgsmål vedrørende din nye sensor, monteringen eller udbygningen af alarmsystemet og sensor, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil her ved Miraca.dk altid gøre vores bedste, så du kommer godt i gang med din nye tyverialarm.

Vil du gerne have alarmsystemer af høj kvalitet til lave priser, så finder du det her ved Miraca.dk.

Dataark

Dybde i Centimeter4,5
Højde i Centimeter11
Bredde i Centimeter6
Vægt i Gram106
Forventet Batterilevetid i måneder12
Batteri type9V

Download

Intelligent PIR Engelsk - V1

Det engelske produktark til den intelligente bevægelsessensor. Version 1

Download (112.33k)

Intelligent PIR Engelsk - V2

Det engelske produktark til den intelligente bevægelsessensor. Version 2

Download (176.13k)

Intelligent PIR Engelsk - V3

Det engelske produktark til den intelligente bevægelsessensor. Version 2

Download (88.61k)
Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+