Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Bevægelsessensor simpel (Pir)

pir-01

433 MHz

Denne vare er på lager


89,00 DKK

Yderligere information

Bevægelsessensor (PIR)

Når du gerne vil være sikker på at have alt til din tyverialarm, eller mangler en ekstra sensor, har du blandt andet mulighed for at få en bevægelsessensor, i dette tilfælde er det en PIR sensor, der står for Passiv Infrarød.

I alt sin enkelthed går det ud på, at en bevægelsessensor som denne skal have frit udsyn, i området du vælger at sætte den op og her registrerer den bevægelser, når der er temperaturændringer.

Er det en flue eller andet mindre insekt, der kommer forbi, registrerer en PIR sensor det ikke – så det skal være et større dyr eller et menneske, der bevæger sig igennem området den registrerer, der vil gøre at alarmen går i gang.

Hos Miraca.dk har vi valgt denne enkle og funktionelle bevægelses sensor, der kan monteres til eksempelvis registrering af bevægelse på udearealer, ved gangarealer, i haven og i større lokaler – en bevægelsessensor i god kvalitet til lav pris, der er baseret på PIR.

Brug din PIR bevægelses sensor rigtigt

Når du vælger at investere i en PIR bevægelsessensor, er det vigtigt at du bruger den rigtigt, så du får det optimale ud af den. Uanset hvor du vælger at bruge den, er det vigtigt, at der ikke er objekter, der kan lave skjulte vinkler, for så har en PIR bevægelsessensor ikke mulighed for at registrere bevægelsen.

Grunden til dette, skal findes i måden en PIR bevægelsessensor fungerer på. Her er det nemlig temperaturudsving, der er afgørende, men er der mulighed for at skjule sig bag et objekt, vil en sensor som denne ikke registrere det.

Hos Miraca.dk får du en PIR bevægelses sensor, der fungerer trådløst, hvilket er med til at minimere risikoen for fejlalarmer og den matcher selvfølgelig alt det tyverialarm udstyr vi har.

Skulle der opstå spørgsmål vedrørende din nye sensor, monteringen eller udbygningen af alarmsystemet og sensor, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil her ved Miraca.dk altid gøre vores bedste, så du kommer godt i gang med din nye tyverialarm.

Vil du gerne have alarmsystemer af høj kvalitet til lave priser, så finder du det her ved Miraca.dk.

Dataark

Dybde i Centimeter4
Højde i Centimeter11
Bredde i Centimeter6
Vægt i Gram85
Batteri type9V
Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+