Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Bevægelsessensor loftmontering (Pir)

pir-02

433 MHz

Denne vare er på lager


169,00 DKK

Yderligere information

PIR trådløs bevægelsessensor til loftmontering

 
Når der er brug for en bevægelses sensor til loftmontering, finder du den lige her, i et enkelt hvidt design, der kan bruges de fleste steder. En sensor som denne kan bruges steder, hvor der ikke er mulighed for at hænge en bevægelses sensor op på væggen, for stadigvæk at sikre området, lokalet eller huset.
 
En PIR trådløs bevægelses sensor til loftmontering, fungerer via Passiv Infrarød – og registrerer alle former for bevægelser på grund af det temperatur udsving, der vil være, når en person eller et større dyr kommer ind i sensorens synsvinkel. Er der objekter, der kan skjule personen eller dyret, vil sensoren ikke opfange bevægelsen, da den fungerer lige som dine øjne.
 
Vi gør det let for dig
 
Hos Miraca.dk er vi eksperter i alarmer, specielt tyverialarmer, og derfor ved vi også hvornår det kan være nødvendigt at bruge en PIR bevægelses sensor til loftmontering. Er du selv i tvivl, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.
 
Hos Miraca.dk har du mulighed for at vælge denne sensor alene, eller købe den til en af vores komplette tyverialarmpakker. Vi ved hvor vigtigt det er altid at vælge det rigtige udstyr, så kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller lignende.
 
Skulle der opstå spørgsmål vedrørende din nye sensor, monteringen eller udbygningen af alarmsystemet og sensor, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil her ved Miraca.dk altid gøre vores bedste, så du kommer godt i gang med din nye tyverialarm.
 
Vil du gerne have alarmsystemer af høj kvalitet til lave priser, så finder du det her ved Miraca.dk.

Dataark

Dybde i Centimeter4
Vægt i Gram114
Diameter i Centimeter10,5
Forventet Batterilevetid i måneder8
Batteri type9V
Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+