Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Bevægelsessensor trådet (Pir)

pir-t-01

Ikke relevant

Denne vare er på lager


125,00 DKK

Yderligere information

Der findes flere modeller af P.I.R sensorer, der er lig med en passiv infrarød bevægelsessensor. Det kan være du har større rum, du gerne vil have overvåget for bevægelser eller for eksempel et skur, så vil en trådført P.I.R sensor være en mulighed.

Du har mulighed for at opsætte en eller flere sensorer i det område du ønsker overvåget, og er der så bevægelse i rummet, vil det blive registreret af sensoren. Den reagerer på temperaturforskelle, og registrerer den trådførte P.I.R sensor en eller anden form for bevægelse i det overvågede lokale, sender den besked til hovedenheden, og da det er en trådført enhed, er det via ledning dette foregår.

En bevægelsessensor vil, sammen med et eller flere klistermærker, give dig en glimrende præventiv effekt, der ofte får indbrudstyven eller andre uønskede gæster til at forsvinde igen.

Skulle der opstå spørgsmål vedrørende din nye sensor, monteringen eller udbygningen af alarmsystemet og sensor, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil her ved Miraca.dk altid gøre vores bedste, så du kommer godt i gang med din nye tyverialarm.

Vil du gerne have alarmsystemer af høj kvalitet til lave priser, så finder du det her ved Miraca.dk.

Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+