Hvad du skal overveje efter købet af en tyverialarm

Når du har købt din tyverialarm og får den hjem er der nogle ting du skal overveje.

Udpakning

Du bør pakke hele alarmen ud, og kontrollere at alle dele er der. Få sat batterier i alle sensorer, og kontrollere at disse virker som forventet. - Alt dette er nemmest at gøre på stuebordet inden opsætning end bagefter!

Opsætning

Hvor skal alarmen hænge

Generelt bør du hænge alarmpanelet 'let skjult midt i huset'. På den måde får alarmen bedst mulig radiokontakt ud til alle hjørner af dit hjem.

Indkodning af sensorer

Når du køber en alarm fra Miraca, så er alle delene kodet sammen når du får alarmen. - Der mangler dog nogle småting. De telefonnumre du vil have alarmen skal kontakte skal indkodes. - Du skal sætte din egen kode i alarmen. Du bør stille tid og dato, så er det nummere at læse i loggen på alarmen, hvis det skule blive nædvendigt.

Opsætning af sensorer

Sensorerne skal sættes op efter foreskrifterne enten i manualen eller på det produktark der kommer sammen med sensoren. - Dør og vinduessensorer bør placeres der hvor vinduet åbner mest, så sensoren reagere hurtigst muligt.

Ibrugtagning

Når alt er hængt op, er det bare at tage din alarm i brug. - Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at benytte de medfølgende fjernbetjeninger. - Her kan du med et simpelt tryk på en knap slå din alarm til og fra. - Der findes til alarmerne også en APP til iPhone og Android. - Denne kan hentes i AppStore eller Google Play.

GOD FORNØJELSE med din alarm.

Opstår der problemer så skriv endelig til os. Du finder en kontaktformular her: Kontakt


Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+