Oftes Stillede Spørgsmål - OSS - FAQ

Filtrer efter kategori:  Nulstil filter

Spørgsmål i Elegant DK190 433MHz alarmer

Kan man få kamera til alarmen

Gemt: Mar 14, 2015 i ST-3 868MHz alarmer, Elegant DK190 433MHz alarmer, Generelt

De kameraer man kan få til alarmer er generelt så dårlige at de kun virker i fuldt dagslys. Derfor har vi valgt ikke at have kameraer til vores alarmer.

Hvis du alligevel gerne vil have video overvågning anbefaler vi en af to løsninger alt efter hvad du gerne vil have.

1: Hvis du bare forestiller dig et enkelt kamera, så kan du fint benytte et trådløst IP-kamera. Disse kan køber for rimelige penge på nettet. - De er nemme at installere, og kan tilgås fra smartphone. Miraca har kameraer til salg her. Link.

2: Hvis du gerne vil have flere kameraer er det erfaringen, at belastningen på det trådløse net begynder at blive for stor. Her anbefaler vi en kablet løsning, med en boks der optager. Denne løsning er noget dyrere, en er mere besværlig at installere. Til gangæld kan den optage fra otte kameraer samtidig, i HD opløsning. Denne løsning kan også tilgås fra smartphone.

Alarmen viser 'Intet simkort' i displayet.

Gemt: Mar 3, 2015 i ST-3 868MHz alarmer, Elegant DK190 433MHz alarmer, Generelt

Dette skyldes som regel, at alarmen ahr været tændt da SIM-kortet er sat i. Alarmen sakl vre slukket BÅDE på kontakten, og der skal være slukket for backup-batteriet når der sættes simkort i alarmen.

Jeg synes ikke min bevægelsessensor reagere.

Gemt: Feb 15, 2015 i ST-3 868MHz alarmer, Elegant DK190 433MHz alarmer, Generelt

Der er forsinkelse på bevægelsessensorerne. Denne forsinkelse er IKKE hvor lang tid der går fra sensoren registrere bevægelse, men hvor lang tid der går fra den sender til alarmen til den igen sender til alarmen.

Inde i sensorerne er det muligt at sætte dem til test-mode. Dette gør at de sender deres signal til alarmen hver gang de ’ser’ bevægelse. – Når man har sensorerne hængende hvor man gerne vil have dem, bør de sættes i use-mode. Her sender sensoren kun sit signal 4-8 minutter efter den sidst sendte. – Dette sparer MEGET på strømmen på batterierne, og burde være tilstrækkeligt i forhold til eventuelt indbrud, hvor det vigtigste er at alarmen går i gang første gang er registreres bevægelse. Bemærk at sensoren også er i funktion når alarmen ikke er aktiveret. Der vil derfor være et unødigt stort strømforbrug mens du selv bevæger dig rundt i dit hjem hvis sensoren skulle sende besked til alarmen konstant.

Senarie:

Minut 1 aktivere du sensoren, da du går ind og sætter dig i stuen. Du vil se at sensoreren reagere med det samme.

Minut 4 aktivere du sensoren, da du nu rejser dig igen. - Her ser du ingen reaktion fra sensoren, da den er under den tid der skal gå inden den igen aktivere alarmen.

Minut 12 aktiverer du igen sensoren, da du nu går ind i stuen igen. - Du vil nu se en reaktion med det samme. Da det nu er mere end 8 minutter siden sensoren sidst sendte til alarmen. 

Sensoren har altså 'set' dig alle tre gange, men for at spare strøm sender den kun til alarmen når et fastsat interval er gået.

Min bevægelsessensor går helt i selvsving, og aktiverer alarmen hele tiden.

Gemt: Feb 15, 2015 i Elegant DK190 433MHz alarmer

Det sidste begægelsessensoren gør, inden den løber helt tør for strøm er, at den kostant sender sin aktiveringskode til alarmen, og vil derfor sætte alarmen igang. - Dette gøres for at du kan få skiftet batteriet, så du ikke har en ikke virkende sensor hængende.

Prestashop Modules by StorePrestaModules SPM
Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+