Dør / vindue sensor

dor-vin-01

433 MHz

Denne vare er på lager


119,00 DKK

Yderligere information

Trådløs sensor til døre og vinduer


Her finder du en trådløs sensor til døre og vinduer, der er med til at sikre din bolig mod uønskede gæster – og sammen med vores øvrige tyverialarmer, får du her en løsning, der kan tilpasses ethvert behov.

Det er en meget diskret måde at sikre dit hjem på, og her får den anordning, som består af to dele, en sensor og en magnet. Du skal vælge at sætte dem op, så magneten fjernes fra sensoren, når for eksempel en dør åbnes. Herved aktiveres alarmen på en diskret måde.

En let måde at sikre dit hjem mod ubudne gæster og ved hjælp af antennen, der er skjult i alarmen, videresender den let de signaler,  som vil komme, når alarmen bliver aktiveret.

En diskret måde at sikre hjemmet på

Her får du en løsning, der på en let og diskret måde sikrer hjemmet mod mulige tyveknægte, og det giver en mere tryg hverdag for dig og dine nærmeste. Du har som skrevet tidligere, mulighed for både at bruge den på vinduer og døre, så når du vælger denne trådløse sensor til døre og vinduer, er du altså sikret på enhver tænkelig måde.

Skulle der opstå spørgsmål vedrørende din nye sensor, monteringen eller udbygningen af alarmsystemet og sensor, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil her ved Miraca.dk altid gøre vores bedste, så du kommer godt i gang med din nye tyverialarm eller i dette tilfælde en trådløs sensor til døre og vinduer.

Vil du gerne have alarmsystemer af høj kvalitet til lave priser, så finder du det her ved Miraca.dk.

Dataark

Dybde i Centimeter1,5
Højde i Centimeter7
Bredde i Centimeter3
Vægt i Gram22
Magnet højde i Centimeter5,6
Magnet bredde i Centimeter1
Magnet dybde i Centimeter1
Magnet vægt i Gram7
Forventet Batterilevetid i måneder8-12
Batteri typeA23
Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+