Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Dør / vindue sensor trådet

dor-vin-t-01

Ikke relevant

Denne vare er på lager


25,00 DKK

Yderligere information

Kært barn har mange navne, er der et gammelt ordsprog, der siger. Dette kan også passes ind på denne trådførte dørkontakt, der også kan bruges som trådført magnetkontakt, trådført magnetsensor eller trådført vindueskontakt.

Når du vælger denne trådførte kontakt fra Miraca.dk – er du sikker på at få en endnu en del af tyverialarmen, der er i god kvalitet til lave priser. Det handler om at føle sig sikker i hjemmet, og ved at tilføje denne trådførte kontakt til selve GSM alarm, får du en kontakt, der er i ledningsmæssig forbindelse med hovedenheden hele tiden.

Det vil sammen med klistermærker, der oplyser indbrudstyven om en aktiv tyverialarm i boligen, gøre sit til at uønskede gæster ikke længere vil være et problem. Det er statistisk bevist, at i boliger med synlige tyverialarmsystemer bliver der ikke begået lige så mange indbrud, som boliger uden.

 Skulle der opstå spørgsmål vedrørende din nye dørkontakt, monteringen eller udbygningen af alarmsystemet og dørkontakt, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil her ved Miraca.dk altid gøre vores bedste, så du kommer godt i gang med din nye tyverialarm.

Vil du gerne have alarmsystemer af høj kvalitet til lave priser, så finder du det her ved Miraca.dk.

Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+