Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Fjernbetjening med beskyttelsesklap

Fjernbetjening med beskyttelsesklap til tyverialarmer

Flere detaljer

rem-02

433 MHz

Denne vare er på lager


128,00 DKK

Yderligere information

Alarmfjernbetjening med klap

Når du gerne vil have en fjernbetjening til alarm, der har en ekstra feature, som gør det svært at se, hvad fjernbetjeningen er, så har du lige her en alarmfjernbetjening med klap, der fungerer efter hensigten.

Det er let at opbevare din nye fjernbetjening i lommen, og her bliver den ikke udsat for unødig slitage, og du kommer heller ikke til at sætte alarmen i gang uden at du ved det, for klappen sikrer, at det kun er når du ønsker det, at alarmen bliver aktiveret.

Det er en meget populær ekstra fjernbetjening at tilkøbe til vores alarmsystemer og med den indbyggede panikknap, har du mulighed for at sætte alarmsystemet i gang, selv om du ikke har aktiveret alarmen.

Du får en fjernbetjening til alarmsystemet, der er yderst funktionel, har en smart klap, der beskytter knapperne, den har en rækkevidde på 50 meter udendørs og giver dig ekstra tryghed med den indbyggede panikknap.

Vil du gerne have en ekstra fjernbetjening, du kan gå rundt med, have til at ligge i et af værelserne eller bare som en ekstra sikkerhed, kan du få det lige her ved Miraca.dk.

Dataark

Dybde i Centimeter1,3
Højde i Centimeter5,7
Bredde i Centimeter3
Vægt i Gram34
Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+