Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Fjernbetjening elegant

rem-03

433 MHz

Denne vare er på lager


114,00 DKK

Yderligere information

En alarm gør dig tryg og sikker i dit eget hjem. Ved at trykke på en knap, kan du armere og desarmere den, og på den måde sikrer du, at der ikke kommer uønskede gæster i dit hus.

Med denne fjernbetjening behøver du imidlertid ikke engang trykke fysisk på alarmen for at slå den til og fra. Har du en Elegant DK190-tyverialarm eller en PRO DK180-alarm, kan du nemlig tilslutte og afkoble den via denne fjernbetjening, der vitterligt er elegant. Den er fremstillet i kraftig plast, og den vejer næsten intet, så den ligger godt i hånden eller i lommen. Designet er både enkelt og diskret – faktisk minder den meget om en bilnøgle i udseende – og den fylder ikke meget. Derfor er det nemt at have den på sig eller placeret et sted, hvor husets beboere let kan komme til den, hvis det skulle blive nødvendigt.

Yderligere er der en indbygget panikknap på fjernbetjeningen, hvilket betyder, at du – uanset hvor i huset, du befinder dig – altid har mulighed for at aktivere din tyverialarm. Så hvis du på nogen måde føler dig truet derhjemme, og alarmen ikke er sluttet til, kan du sætte den i gang blot ved at trykke på en knap.

Fjernbetjeningens rækkevidde er hele 50 meter, så den fungerer også, selv hvis du skulle befinde dig ude i haven. Husk batterier – som du naturligvis også kan købe her hos Miraca.dk.

Skulle du ønske det, kan du købe en ekstra fjernbetjening, så du eksempelvis kan bære en på dig altid, mens den anden kan placeres et sted i huset. En ekstra sikkerhed for både dig og dine kære.

Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+