Skal du have alarm inden jul skal den bestilles senest den 18. december!

Oftes Stillede Spørgsmål - OSS - FAQ

Filtrer efter kategori: 

Kan man få kamera til alarmen

Gemt: Mar 14, 2015 i ST-3 868MHz alarmer, Elegant DK190 433MHz alarmer, Generelt

De kameraer man kan få til alarmer er generelt så dårlige at de kun virker i fuldt dagslys. Derfor har vi valgt ikke at have kameraer til vores alarmer.

Hvis du alligevel gerne vil have video overvågning anbefaler vi en af to løsninger alt efter hvad du gerne vil have.

1: Hvis du bare forestiller dig et enkelt kamera, så kan du fint benytte et trådløst IP-kamera. Disse kan køber for rimelige penge på nettet. - De er nemme at installere, og kan tilgås fra smartphone. Miraca har kameraer til salg her. Link.

2: Hvis du gerne vil have flere kameraer er det erfaringen, at belastningen på det trådløse net begynder at blive for stor. Her anbefaler vi en kablet løsning, med en boks der optager. Denne løsning er noget dyrere, en er mere besværlig at installere. Til gangæld kan den optage fra otte kameraer samtidig, i HD opløsning. Denne løsning kan også tilgås fra smartphone.

Alarmen viser 'Intet simkort' i displayet.

Gemt: Mar 3, 2015 i ST-3 868MHz alarmer, Elegant DK190 433MHz alarmer, Generelt

Dette skyldes som regel, at alarmen ahr været tændt da SIM-kortet er sat i. Alarmen sakl vre slukket BÅDE på kontakten, og der skal være slukket for backup-batteriet når der sættes simkort i alarmen.

Hvorfor købe den dyrere 868MHz ST-3 alarm i stedet for den billigere 433MHz Elegant DK190 alarm.

Gemt: Feb 15, 2015 i ST-3 868MHz alarmer, Generelt

Det spørgsmål kommer rigtig ofte. Og det er ikke helt nemt at svare på. Selvom vi kun sælger alarmer der fungerer rigtig godt, så er der stadig en kvalitetsforskel på alarmerne. Mange af de funktioner du kan få ved tilkøb af andre sensorer til Elegant DK190 alarmen er i standard-sensorerne til ST-3 alarmen. Generelt plejer vi at besvare spørgsmålet med: Hvorfor køber man en Mercedes i stedet for en Hyundai? - På den korte bane kan de begge det samme, nemlig at få dig tør på arbejde hver dag. Der er bare alligevel en forskel. - Det samme med alarmerne, overordnet gør de det samme, og alligevel er der forskel!

Jeg kan ikke finde jeres E-mærke.

Gemt: Feb 15, 2015 i Generelt

Det er helt rigtigt. Miraca er IKKE e-mærket. - Det er vi ikke, fordi det vil koste knap 6.000,- bare at få mærket. - Derefter er der et årligt gebyr.

Dette vil betyde at vi skal hæve prisen på varerne. - Da E-mærket bare kontrollere at vi overholder lovgivningen, ser vi ikke nogen grund til at fordyre produkterne på den måde.

Hvad er forskellen på 433MHz og 868MHz.

Gemt: Feb 15, 2015 i Generelt

Det korte svar er 435MHz. :-)

MHz er et udtryk for den frekvens alarmen kommunikere med sine sensorer på. RIGTIG mange alarmer og andet udstyr benytter 433MHz. Derfor kan der, i hvert fald i teorien, være problemer med for megen støj på 433MHz. - Mange steder er det ikke et problem, men ligger man på grænsen, så vil man få en meget mere stabil alarm i en 868MHz. - Grunden er, at der ikke er ret meget udstyr der kommunikere på den frekvens, så der er rimelig stille, hvilket skaber en bedre kommunikation mellem alarmen og sensorerne.

Jeg synes ikke min bevægelsessensor reagere.

Gemt: Feb 15, 2015 i ST-3 868MHz alarmer, Elegant DK190 433MHz alarmer, Generelt

Der er forsinkelse på bevægelsessensorerne. Denne forsinkelse er IKKE hvor lang tid der går fra sensoren registrere bevægelse, men hvor lang tid der går fra den sender til alarmen til den igen sender til alarmen.

Inde i sensorerne er det muligt at sætte dem til test-mode. Dette gør at de sender deres signal til alarmen hver gang de ’ser’ bevægelse. – Når man har sensorerne hængende hvor man gerne vil have dem, bør de sættes i use-mode. Her sender sensoren kun sit signal 4-8 minutter efter den sidst sendte. – Dette sparer MEGET på strømmen på batterierne, og burde være tilstrækkeligt i forhold til eventuelt indbrud, hvor det vigtigste er at alarmen går i gang første gang er registreres bevægelse. Bemærk at sensoren også er i funktion når alarmen ikke er aktiveret. Der vil derfor være et unødigt stort strømforbrug mens du selv bevæger dig rundt i dit hjem hvis sensoren skulle sende besked til alarmen konstant.

Senarie:

Minut 1 aktivere du sensoren, da du går ind og sætter dig i stuen. Du vil se at sensoreren reagere med det samme.

Minut 4 aktivere du sensoren, da du nu rejser dig igen. - Her ser du ingen reaktion fra sensoren, da den er under den tid der skal gå inden den igen aktivere alarmen.

Minut 12 aktiverer du igen sensoren, da du nu går ind i stuen igen. - Du vil nu se en reaktion med det samme. Da det nu er mere end 8 minutter siden sensoren sidst sendte til alarmen. 

Sensoren har altså 'set' dig alle tre gange, men for at spare strøm sender den kun til alarmen når et fastsat interval er gået.

Min bevægelsessensor går helt i selvsving, og aktiverer alarmen hele tiden.

Gemt: Feb 15, 2015 i Elegant DK190 433MHz alarmer

Det sidste begægelsessensoren gør, inden den løber helt tør for strøm er, at den kostant sender sin aktiveringskode til alarmen, og vil derfor sætte alarmen igang. - Dette gøres for at du kan få skiftet batteriet, så du ikke har en ikke virkende sensor hængende.

Batterierne der var med alarmen er allerede tomme for strøm.

Gemt: Feb 15, 2015 i Generelt

De batterier der er med Miracas sensorer når du køber dem er de batterier vi får fra fabrikken. Vi har ingen viden om hvor gamle disse batterier er, og hvor længe de holder. - De er set holde op til et halvt år, og helt ned til få uger.

Findes der 'brikker' til Miracas alarmer?

Gemt: Feb 15, 2015 i ST-3 868MHz alarmer, Generelt

Vi har et kodetastatur der kan tåle at sidde ude i al slags vejr. dette tastatur passer til miracas ST-3 alarm og pakker der bygger på denne alarm. 

Kodetastaturet skal forbindes med ledninger til alarmpanelet, og får strøm direkte herfra. - Der er derfor heller ikke noget med at du sakl 'aktivere tastaturet på en knap' inden det kan læse kodebrikkerne, det er altid klar. Det kan tåle regn, sne og frost. Da der skal trækkes ledninger til tastaturet, og vi stadig anbefaler at alarmen placeres let skjult midt i huset, anbefales det at få hjælp til at trække ledningen op i hulmuren, og ned der hvor alarmen skal hænge. Så kan det laves pænt, uden synlige ledninger. Du finder tastaturet her, kodetastatur med RFID tags.

Hvor placere jeg alarm-klistermærkerne?

Gemt: Feb 15, 2015 i Generelt

Generelt skal du 'reklamere' på forsiden og 'sikre' på bagsiden af huset. - Det skal altså være sådan, at det er tydeligt der hvor man først ser huset, at der er alarm installeret. - Og du skal sikre der hvor der er bedst ro til at 'arbejde' for tyven. - Dette er som regel bag på huset, hvor buske, hække o.s.v. giver en vis ro til at bryde et vindue eller en dør op.

Skal jeg gøre andet når alarmen ER hængt op?

Gemt: Feb 15, 2015 i Generelt

Ja, absolut. Det er væsentligt at du ind i mellem, f.eks. en gang om måneden tester alle sensorer at de virker. - Der er jo ikke meget ved at have en alarm hængende, hvis noget er gået i stykker uden at du opdagede det.

SKAL jeg benytte et simkort fra Miraca til min alarm?

Gemt: Feb 15, 2015 i Generelt

Nej, det er ikke nødvendigt at benytte et kort herfra. Kortet skal bare understøtte 2G, og du skal have deaktiveret koden på kortet inden du sætter det i alrmen. For nuværende er vi kun vidende om, at CBB, 3, OK og Oister kort ikke kan benyttes, da disse ikke understøtter 2G.

Prestashop Modules by StorePrestaModules SPM
Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+