Røgsensor med alarm

433 MHz

Denne vare er på lager


99,00 DKK

Yderligere information

Trådløs røgalarm med sensor

Når du gerne vil sikre dit hjem mod brand og andre ting, der kan udvikle røg, så vil en trådløs røgalarm med sensor være det helt rigtige valg. Her finder du en enkelt røgalarm, der er let at bruge og montere, og så er den også trådløs – hvilket gør at den kan arbejde sammen med et af de komplette tyverialarmsystemer, du også kan finde her ved Miraca.dk


Har du et fyr, eller elektriske apparater, du sætter i gang, og så selv om du er ude af huset, kan det være en god sikring med en trådløs røgalarm med sensor. Det giver mere sikkerhed og tryghed i en ofte travl hverdag, og du vil derfor have en bekymring mindre – for alarmen er sat til og du har mulighed for at blive adviseret, hvis der skulle opstå brand eller være en røgudvikling i dit hjem, kontoret eller andre lokaler, hvor du har mulighed for at bruge en trådløs røgalarm med sensor.

Sådan fungerer trådløs røgalarm med sensor

Når uheldet er ude, og der opstår enten en brand eller røgudvikling, vil din nye trådløse røgalarm med sensor gå i gang og med en lydstyrke på 85 dB, vil alle der er i nærheden blive alarmeret.

Du har også mulighed for at tilkoble din røgalarm til det øvrige alarmsystem, og ønsker du sms, hvis der opstår brand eller røgudvikling, har du også mulighed for at få det, så du kan alarmere brandvæsenet og naboer.

Skulle der opstå spørgsmål vedrørende din nye røgalarm, monteringen eller udbygningen af alarmsystemet og den trådløse røgalarm, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil her ved Miraca.dk altid gøre vores bedste, så du kommer godt i gang med din nye tyverialarm eller i dette tilfælde en røgalarm.

Vil du gerne have alarmsystemer af høj kvalitet til lave priser, så finder du det her ved Miraca.dk.

Dataark

Forventet Batterilevetid i måneder12

Andre produkter i samme kategori

Perfekt - Vurdering hos TrustPilot
Facebook
Instagram
Google+