Tastaturer

Vi har samlet de løse tastaturer, der passer til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement i denne kategori. Du får derfor et hurtigt overblik over, hvilke tastaturer, der passer til vores alarmpakker. Alle tastaturer er i et tidløst design, så de passer til ethvert hjem.
Ved at have et tastatur ved alle dine døre, gør det ligeledes indbrudstyven opmærksom på, at din bolig er beskyttet med alarmer, ligegyldigt hvilken dør indbrudstyven har tænkt sig at gå ind ad.
Når du vælger, at tilkøbe en eller flere tastaturer til din alarmpakke, så bliver din hverdag nemmere for hele familien.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

RFID-tastatur

455,00 kr.
Kodetastatur med RFID-tags det passet til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Nem måde at slå alarmen til og fra på.

Hvorfor vælge et tastatur?

Et tastatur giver dig mulighed for at koble din GSM alarm til og fra, selvom du har placeret tyverialarmen et mere centralt sted i huset. Tastaturerne er praktiske, fysiske og eksterne tastaturer, som hænges op ved de døre, som du og familien benytter. Det er en god løsning og en stor fordel at benytte tastaturer, hvis du har mange indgange til din bolig, da et tastatur kan placeres ved alle dørene. Det vil på denne måde være nemt og ligetil for dig og familien, at betjene alarmsystemet, når det skal tilkobles eller frakobles.

Børn og et tastatur

Hvis du har børn, så er et tastatur en fantastisk løsning. Med et tastatur er dine børn altid sikret at kunne komme ind, da de kobler alarmen fra på tastaturet. Fordelen ved et tastatur fremfor en fjernbetjening er, at dine børn ikke mister deres fjernbetjening, som hurtigt fordyrer dit alarmsystem.

Fordele ved et touch-panel

RFID tastaturer til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement har et pålideligt touch-panel, som du slår alarmen fra med. Fordelen ved et touch-panel er, at det ikke samler snavs mellem tasterne. Der er heller ingen mekaniske dele, som slides og skal udskiftes. Tastaturerne er miljøvenlige, eftersom de har et indbygget genopladeligt batteri. Dette batteri har brug for at blive opladt i den medfølgende batterioplader cirka hvert halve år.
Med disse tastaturer har du i øvrigt også muligheden for at slå dit alarmsystem fra med en RFID-tag.

Tastaturets formål og funktion

Formålet med et trådløst tastatur er, at du ikke behøver at bruge hverken fjernbetjeninger, SMS-fjernkontrol eller alarmsystemets medfølgende hovedpanel. Du hænger bare panelet lige indenfor døren, så er det klar til, at du til- eller frakobler alarmen.

Køb af tastaturer sammen med alarmpakken

I forbindelse med at du køber en alarmpakke, så er det en god idé at købe et tastatur, hvis du har flere indgange samt børn. Når du køber et tastatur i forbindelse med din erhvervelse af en alarmpakke, så står Miraca for, at tastaturet bliver kodet ind i alarmen. Alt er derfor klart til at blive monteret og installeret, når du modtager pakken fra os.
Husk at vi har fri fragt på alle alarmpakker, samt hvis du handler for over 1000 kr. hos os.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password