Fjernbetjeninger

Kort sagt skal en boligalarm hjælpe med at forhindre, at der trænger indbrudstyve ind i dit hjem. Selvom en alarm er en af de ting, som du håber aldrig bliver en nødvendighed, så skaber det en ekstra tryghed i hjemmet at have en alarm installeret. Det bedste er, når en eventuel indbrudstyv ser din alarm og bliver skræmt væk på baggrund af denne.
Hvis indbrudstyven alligevel får adgang til dit hjem, så er et alarmsystem med til at forskrække eller stresse den ubudne gæst – og ikke mindst gøre naboer og anden hjælp opmærksomme på, at der sker noget i dit hjem.
Her hos Miraca finder du fjernbetjeninger til vores forskellige 868MHz tyverialarmer, der giver dig mulighed for at koble din alarm til og fra nemt og hurtigt.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Fjernbetjening

190,00 kr.
Fjernbetjening til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Enkel fjernbetjening der gør betjeningen af tyverialarmen simpel.

Fjernbetjening V2

130,00 kr.
Fjernbetjening til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Enkel fjernbetjening der gør betjeningen af tyverialarmen simpel.

Glemte du at slå din alarm til eller fra?

Ved køb af en fjernbetjening til din tyverialarm har du mulighed for at betjene dit alarmsystem nemt og hurtigt. En fjernbetjening sikrer, at det er effektivt og simpelt at koble din alarm til og fra med blot et enkelt tryk på en knap. Hvis du har glemt at slå din alarm til eller fra, så kan du hurtigt finde fjernbetjeningen frem for at få det gjort.

Med en fjernbetjening har du mulighed for at koble alarmen til i skal-sikring, hvilket sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig for, om du udløser en alarm, hvis du bevæger dig rundt i huset. Dog vil alle dine vinduer og døre stadigt være sikrede.

Hvad er fordelene ved at købe en fjernbetjening til mit alarmsystem?

At have en fjernbetjening til dit alarmsystem giver dig flere forskellige fordele:

  • Enkel håndtering af alarmsystemet
  • Mulighed for tilkobling af skal-sikring
  • Mange fjernbetjeninger har en panikknap
  • Mange fjernbetjeninger kan hurtigt udløse sirenen

Med et alarmsystem og en fjernbetjening har du altid en sikker ven i hånden eller tasken, der kan give den ekstra tryghed, mange ofte mangler, når de er væk fra hjemmet.

Derfor skal du have et alarmsystem i hjemmet

Vi ønsker altid at vores familie, og dem vi har kær, er sikre. Når vi er ude af døren, vil vi ligeledes være sikre på, at vores hjem er beskyttet mod ubudne gæster. For at sikre dette anbefales det, at du køber et alarmsystem.
Der findes indbrudstyve i hele Danmark, hvorfor det giver god mening at skabe en ekstra tryghed og sikkerhed med hjælp fra et alarmsystem. Et alarmsystem består af flere forskellige dele såsom et alarmpanel og trådløse sensorer. Ved indtrængen i dit hjem bliver alarmsystemet aktiveret og sender herefter en besked til dig eller din nabo om ubudne gæster. Du kan også vælge at tilkøbe ekstra tilbehør i form af et kamera, der giver dig den optimale sikkerhed og beskyttelse.

Du er blot et enkelt klik fra tryghed i hjemmet

Du er kun et klik fra en enkelt og effektiv fjernbetjening til dit alarmsystem, der sætter dig i stand til at sikre din familie og dit hjem, så du ikke behøver bekymre dig om ubudne gæster. Husk på at vi har gratis fragt ved køb af en alarm eller ved køb for over 1000 kroner.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password