Bevægelsessensorer (P.I.R.)

Et alarmsystem skaber tryghed for dig og din familie i dit hjem. Men når du har en husalarm, så er P.I.R sensorer ligeledes uundværlige. Disse sensorer placeres rundt omkring i din bolig, så de kan registrere, om der befinder sig en indbrudstyv i dit hjem. Når en sensor opfanger en aktivitet, så vil den udløse en alarm, som du vil få besked om på din smartphone, så du har mulighed for at reagere på dette.
Hos Miraca finder du den sensor, der passer til dit behov. Vi har nemlig forskellige bevægelsessensorer, også kaldet P.I.R sensorer, der alle passer til Miracas 868MHz tyverialarmer. De benytter hver deres teknologi til at opdage og registrere personer. Vores sensorer er intelligente og frasorterer derfor bevægelsen og varmen fra kæledyr op til en vis størrelse.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Bevægelsessensor

255,00 kr.
Bevægelsessensor (P.I.R.) til Miracas 868MHz tyverialarm uden abonnement. Registrere bevægelse i synsfeltet.

Bevægelsessensor (P.I.R. +...

395,00 kr.
Bevægelsessensor (P.I.R. + M.W.) til Miracas 868MHz tyverialarm uden abonnement. Registrere eventuelle bevægelser i synsfeltet. Og verificere disse...

Bevægelsessensor (Gardin...

350,00 kr.
Bevægelsessensor (P.I.R.) til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Registrere bevægelse og retning i et begrænset synsfelt.

Sådan virker en sensor

P.I.R. er en forkortelse for Passiv InfraRød. Derfor er en P.I.R. sensor en infrarød sensor.
Sensorer bruger forskellige teknologier, og derved forskellige måder at registrere personer på. Nogle sensorer opfanger bevægelser, mens andre reagerer på varmeændringer. Alle sensorer har et detekteringsområde. I dette område registrerer sensoren bevægelse eller varme, når en af delene forekommer, så udløses der en alarm. Alle Miracas sensorer indstilles, så de ikke udløser en alarm, når dit kæledyr bevæger sig rundt i boligen.

Indendørs og udendørs brug af P.I.R sensorer

P.I.R sensorer bruges både inde i boligen og udenfor boligen. En sensor udenfor boligen sættes til at tænde lyset udenfor, når der er aktivitet. Det er praktisk for dig, når du kommer hjem i mørke, men det er samtidig med til at skræmme en eventuel indbrudstyv væk.
Når du har et alarmsystem i dit hjem, så er P.I.R sensorer nødvendige. Det er sensorerne, der registrerer de ubudne gæster enten ved hjælp af bevægelse eller varmen fra personen. Herefter sender sensorerne besked til alarmpanelet om at udløse alarmen.

Installer din sensor korrekt

Det er vigtigt at følge nogle enkle råd i forbindelse med at placere sensorer rigtigt, således at der ikke bliver udløst fejlalarmer.
Det er yderst vigtigt, at sensorerne bliver placeret, så de dækker hele rummet. Specielt døre og vinduer er ideelle placeringer, da indbrudstyven bevæger sig forbi dem.

  • En sensor sidder i den rigtige højde, når den er placeret ca. 1,2 – 1,8 meter over gulvet, da dette spektre dækker en persons højde.
  • Når du placerer sensoren, så forestil dig, at den er et øje, og sørg for at intet hindrer dets udsyn.
  • Har du valgt en varmefølsom sensor, er det vigtigt at tænke på, at den ikke placeres tæt på varmekilder, såsom radiatorer, direkte sollys, ventilationsanlæg m.m. 

Hvilken sensor skal du vælge?

Køb en sensor fra Miraca, der passer til dit hjem. Vi har flere forskellige valgmuligheder, så hvis du er i tvivl om hvilken af Miracas sensorer, der passer til din bolig, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 37 39. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige sensor for dig, samt hvor mange du skal bruge.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password