Andre sensorer

En alarm er med til at beskytte dit hjem og din familie. En alarm kan hjælpe dig med, at få ro i sindet, når du er væk fra dit hjem. Der findes lige så mange forskellige løsninger på alarmsystemer og tilbehør, som der findes behov. Derfor skal man undersøge og overveje de forskellige muligheder, for at finde den rette løsning, der passer bedst til ens behov. 

På denne side finder du andre typer af sensorer, som kan være gode tilføjelser til din kommende eller nuværende tyverialarm. Miraca forhandler vandstandssensorer, røgalarmer, vibrationssensorer, som alle kan anvendes med 868MHz tyverialarmerne uden abonnement.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Vibrationssensor

255,00 kr.
Vibrationssensor der passer til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. En sensor der registrere vibrationer i det sensoren er monteret på.

Røgalarm

255,00 kr.
Røgalarm til Miracas 868MHz tyverialarm uden abonnement. Røgalarm der kan udløse din tyverialarm, uanset om alarmen er koblet til eller ej.

Vandstands sensor

139,00 kr.
Vandstandssensor til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Denne sensor reagere, hvis de to poler sænkes i vand. Sensoren kan derfor...

Hvilke andre sensorer er der til alarmerne fra Miraca?

Selvom man har anskaffet sig en tyverialarm, kan det være rart at tilføje diverse tilbehør, så man får mest muligt ud af ens alarmsystem, og undgår indbrudstyve. Det kan være svært at finde den helt rigtige løsning for dig med de mange muligheder, der findes i dag samt hvilke fordele, der er ved dem. Fordelen ved at have andre sensorer tilknyttet dit alarmsystem er, at du kan sikre dit hjem mod andet end bare indbrudstyve. 

Vandstandssensor

Denne sensor er til dig, som er bekymret for en oversvømmelse i kælderen. Med en vandstandssensor er det slut med at komme hjem og blive overrasket af en uvelkommen oversvømmelse. Sensoren vil reagere, hvis dens to poler bliver oversvømmet af vand, og vil udsende et signal til alarmen, som du kan reagere på i det øjeblik, det sker. 

Røgalarm

En røgalarm købt hos Miraca er til dig, som gerne vil have alarm, der kan mere end bare registrere røg i dit hjem. Alarmerne passer til vores 868MHz alarmer uden abonnement. Udover at registrere røg i dit hjem, er fordelene ved en røgalarm fra os, at den kan: 

  • opdager røgen vha. en fotoelektrisk alarm

  • udløse alarmsystemet i tilfælde af brand 

  • udløse alarmsystemet uanset om alarmen er til- eller frakoblet 

Vibrationssensor

Vibrationssensoren er til dig, hvis du er interesseret i muligheden for hurtigt at finde ud af om dit hjem er udsat for indbrudstyve, som er kommet ind via smadrede ruder. En vibrationssensor registrerer vibrationerne i den genstand, den er monteret på og er ideel til døre og vinduer. Den kan selvfølgelig også monteres på andre genstande indenfor i hjemmet. Derudover kan denne type sensor anvendes steder, hvor en åbningskontakt ikke kan placeres. 

Kontakt os

Skulle du komme i tvivl om hvilke sensorer, der passer til dit behov eller andre spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 71 99 37 39 og vores kundeservice https://support.miraca.dk .

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password