Andre sensorer

Et alarmsystem er et godt incitament for at sikre og beskytte dit hjem. Det er flere gange blevet bevist, at skilte med alarmsystemer skræmmer eventuelle indbrudstyve væk fra hjemmet. Hvis du vil købe et alarmsystem til dit hjem, så vær opmærksom på, at der findes flere forskellige løsninger. Derfor skal du også nøje overveje de forskellige muligheder, så du finder den rette løsning for dig og dit hjem.
Udover at finde det rette alarmsystem til din bolig, så skal du også være opmærksom på, at der er mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør. Her i kategorien finder du eksempelvis andre sensorer såsom en vandstandssensor, en røgalarm og en vibrationssensor, der passer sammen med vores 868MHz tyverialarmer uden abonnement.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Vibrationssensor

255,00 kr.
Vibrationssensor der passer til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. En sensor der registrere vibrationer i det sensoren er monteret på.

Røgalarm

255,00 kr.
Røgalarm til Miracas 868MHz tyverialarm uden abonnement. Røgalarm der kan udløse din tyverialarm, uanset om alarmen er koblet til eller ej.

Vandstands sensor

139,00 kr.
Vandstandssensor til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Denne sensor reagere, hvis de to poler sænkes i vand. Sensoren kan derfor...

Sensorer er en yderligere sikring af dit hjem

Det kan være en fordel at sikre dit hjem mod ubudne gæster med hjælp fra en boligalarm uden abonnement og andre ekstra sikkerhedsforanstaltninger. Der findes et væld af gode løsninger, der hjælper med at skabe mere sikkerhed og tryghed i hjemmet. Derfor er det ofte svært at overskue, hvad fordelene er ved de specifikke produkter, som du ønsker at anskaffe til dit hjem. Med sensorer har du mulighed for at sikre dit hjem yderligere i samarbejde med dit alarmsystem. Når du vælger at investere i en af vores sensorer, har det en tryghedsskabende effekt for dig og din familie.

Hvad er fordelene ved en vibrationssensor?

Med en vibrationssensor har du mulighed for hurtigt at finde ud af, om der er ubudne gæster i eller på vej ind i dit hjem, hvad enten du er ude eller hjemme. Desuden er der andre fordele ved en vibrationssensor såsom:

  • Registrerer vibrationer i den genstand, sensoren er monteret på
  • Kan placeres på døre, vinduer eller andre genstande i hjemmet
  • Passer til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement
  • Kan placeres på et vindue, hvor en åbningskontakt ikke kan placeres

Hvad er fordelene ved en røgalarm?

De fleste af os har en røgalarm i hjemmet, men du kan også købe en røgalarm til Miracas 868MHz tyverialarmer. Udover at registrere røg, så er en røgalarm fra os i stand til:

  • At udløse din tyverialarm, hvad enten alarmen er fra- eller tilkoblet
  • At udløse tyverialarmen ved brand
  • At ’se’ røgen ved hjælp af en fotoelektrisk alarm


Hvad er fordelene ved en vandstandssensor?

Med en vandstandssensor behøver du ikke længere bekymre dig om ubehagelige overraskelser i form af en oversvømmet kælder. Desuden er fordelene ved en vandstandsmåler fra os følgende:

  • Kan tilkobles Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement
  • Sensoren reagerer hvis de to poler bliver oversvømmet af vand
  • Undgå oversvømmelser i hjemmet

Beskyt dit hjem med en alarm og en sensor

Skulle du være i tvivl eller usikker på noget i forbindelse med din ordre, eller har du spørgsmål til sensorerne eller andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 71 99 37 39. Ved køb af en boligalarm eller en sensor, vil du straks føle dig mere sikker og tryg i dit hjem.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password