Kameraer

Ifølge statistikker ser det desværre ud til, at Danmark ligger øverst i antallet af indbrud, når der sammenlignes med andre nordiske lande. Danmark har 9 gange flere indbrud end Norge og 4 gange så mange som i Sverige. Antallet af indbrud er grunden til, at mange vælger at få et overvågningskamera, så de kan føle sig mere trygge i sit eget hjem. Når du har udendørs videoovervågning, der er strategisk placeret, kan det have en effekt, der skræmmer indbrudstyvene væk på forhånd.

Når du har tænkt dig, at investere i et overvågningskamera, fordi du ønsker at sikre dig optimalt mod indbrudstyve, så er det vigtigt, at du vælger det rigtige for dig. Miraca hjælper dig gerne med at finde frem til den perfekte overvågning af din bolig, så du har større mulighed for at undgå indbrud.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Undgå indbrud med et overvågningskamera

Det er en god idé at opgradere en af Miracas alarmpakker med et overvågningskamera både udendørs og indendørs. Et udendørs kamera kan skræmme indbrudstyven væk, når det er synligt. Et udendørs kamera bruges ligeledes til at overvåge de ting, som du har udendørs. Hvis indbrudstyven ikke får set dit udendørs overvågningskamera, eller ødelægger det for at skaffe sig ugeneret adgang til dit hjem, så er det en god idé med indendørs overvågningskameraer. På denne måde får du et billigt og effektivt alarmsystem, der både kan filme samt advisere dig om indbrudstyve uanset, hvor de befinder sig på din ejendom. 


Hvilket kamera skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange overvågningskameraer på markedet, så det kan være svært at vælge, samt at finde frem til det bedste. Miraca gør det nemt for dig at vælge, da vi har ét kamera til udendørs brug, og ét kamera til indendørs brug, der er i den bedste kvalitet.
Miracas overvågningskameraer har en indbygget slot, hvori du sætter et MicroSD kort, som optagelser bliver gemt på. Du har desuden mulighed for at styre kameraerne fra din smartphone, så du nemt har adgang til at sætte en optagelse i gang.

Sådan monterer du overvågningskameraet

Det er ligeså nemt at montere overvågningskameraerne, som det er at montere alarmpakkens indhold. Begge overvågningskameraer forbindes til dit trådløse netværk (WiFi), så det er ikke nødvendigt at trække en masse ledninger.
Når du monterer et kamera, så er det vigtigt at:

  • Kameraet hænger et synligt sted
  • Kameraet har retning mod indgangsdøren eller indkørslen
  • Kameraet er placeret i omkring 2,5 meters højde

Når kameraet er synligt, så kan det skræmme indbrudstyve væk, inden de kommer for godt i gang. En anden vigtig faktor er, at kameraet vender i den rigtige retning, så det opfanger og filmer indbrudstyven. Højden på 2,5 meter er vigtig i forhold til optagelsens anvendelighed. Når kameraet er sat højere op, så har kameraet ikke mulighed for at filme andet end indbrudstyvens hoved. Når dette billede forstørres, så bliver billedet forvrænget, hvorved det bliver svært for politiet at identificere indbrudstyven.

Et klik så er du klar

Med bare et enkelt klik, så er du klar til at skabe trygge rammer med et overvågningskamera fra Miraca. Køb i dag – husk at vi har gratis fragt ved køb for over 1000 kr.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password