ST-5 - Lejlighedspakke - 868MHz (Rabatpakke)
Pakke

ST-5 - Lejlighedspakke - 868MHz (Rabatpakke)

Miracas ST-5 Lejlighedspakke. En 868MHz tyverialarm pakke uden abonnement der som oftest passer til en lejlighed, et mindre hus eller evt. et fritidshus.

Miracas 868MHz ST-5 lejlighedspakke er en tyverialarm pakke der primært er beregnet til det mindre hus eller en lejlighed. Pakken kan dog fint udbygges hvis der er særlige behov lige netop der hvor du bor.

Tyverialarm pakken indeholder hvad du skal bruge for at komme i gang, og hvad der skal til for at du er godt dækket ind i det mindre hjem.

Sensorerne i pakken er trådløse, og der skal derfor ikke trækkes ledninger til tyverialarmen. Tyverialarmen kræver ikke andet en en almindelig stikkontakt der hvor hovedenheden hænger. Hovedenheden er udstyret med et indbygget backupbatteri, der kan levere strøm til hovedenheden i mellem 24 og 48 timer i tilfælde af strømafbrydelse.

Denne alarm forbinder til dit WIFI (trådløse netværk). Alarmen kan fungere uden, f.eks. i et sommerhus.

Denne 868MHz tyverialarm tilbyder nem kontrol via APP på smartphone (iOS & Android) og nem til- og fra-kobkling med RFID-brikker.

OBS: Denne alarm kan tilsluttes til en app på en smartphone, men understøtter også mobil-nettet. Det anbefales derfor at der monteres et simkort i tyverialarmen. Miraca har simkort her - SIMKORT.

Dette er en 868MHz alarm. Du risikere altså ikke at naboens dørklokke, babyalarm , udendørs thermometer eller lignende aktivere din alarm, fordi der er forstyrrelser på 433MHz frekvensen. Dette giver en høj stabilitet, uden irriterende fejlalarmer.

ST-5-LEJLIGHED
2.195,00 kr.
Inkl. moms
30,00 kr.
x 1
255,00 kr.
x 2
130,00 kr.
x 2
1.295,00 kr.
x 1
175,00 kr.
x 2
25,00 kr.
x 2

Du vil eventuelt også synes om