ST-3 - Villapakke (kæledyrs immun) - 868MHz
Pakke

ST-3 - Villapakke (kæledyrs immun) - 868MHz

Miracas ST-3 Villapakke kæledyrs immun. En 868MHz tyverialarm pakke uden abonnement der er passer til de fleste villaer. Kan udbygges ved behov. Anbefales hvis der er kæledyr i hjemmet.

Miracas 868MHz ST-3 villapakke kæledyrs immun er en tyverialarm pakke der primært er beregnet til villaen. Pakken er sammensat så den nogenlunde passer til en villa, men kan om nødvendigt udbygges med flere sensorer hvis dette skulle være nødvendigt lige netop hvor du bor.

Tyverialarm pakken indeholder hvad du skal bruge for at komme i gang, og hvad der skal til for at du er godt dækket ind i en villa hvor der er kæledyr.

Sensorerne i pakken er trådløse, og der skal derfor ikke trækkes ledninger til tyverialarmen. Tyverialarmen kræver ikke andet en en almindelig stikkontakt der hvor hovedenheden hænger. Hovedenheden er udstyret med et indbygget backupbatteri, der kan levere strøm til hovedenheden i mellem 24 og 48 timer i tilfælde af strømafbrydelse.

OBS: Denne alarm kan tilsluttes til en fastnet telefon, men understøtter også mobil-nettet. Det anbefales derfor at der monteres et simkort i tyverialarmen. Miraca har simkort her - SIMKORT.

ST-3-VILLA-KI
3.365,00 kr.
Inkl. moms
995,00 kr.
x 1
30,00 kr.
x 2
425,00 kr.
x 3
130,00 kr.
x 2
155,00 kr.
x 6

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også