Billig tyverialarm sikrer din tryghed

Published : 2018-01-16 21:56:26
Kategorier : Information

Billige tyverialarmer er løsningen til dig, der frygter indbrud og hjemmerøveri i helårshus eller sommerhus.

Livet er for kort til unødige bekymringer.  Derfor sælger Miraca billige tyverialarmer, der ikke bare sikrer dine værdier, men også din nattesøvn.

Intet er så ubehageligt og skræmmende som at komme hjem til en bolig, der er gennemrodet af tyve – det skulle da lige være at overraske forbryderen i gerningsøjeblikket eller blive udsat for hjemmerøveri. 

Mange forsikringsselskaber forlanger i dag, at kunderne har alarm til hjemmet – ellers bortfalder erstatningssummen.

Selvom de fleste familier ikke har de store værdier liggende i sommerhuset, kan et indbrud både være en grim overraskelse og medføre ødelagt inventar og forhøjet forsikringspræmie. Desuden er risikoen for indbrud i sommerhus højere end i helårsboliger.

Derfor er en billig tyverialarm fra Miraca en klog investering, både til sommerhus og helårsbolig. Alene synet af alarmskiltet på døren får de fleste ubudne gæster til at gå igen. 

En billig tyverialarm fra Miraca er ikke bare billig i indkøb, men også i brug, da den fungerer via GSM-nettet (mobilnetværket). Det betyder også, at den virker – selv hvis telefonledningen bliver skåret over. Den billige tyverialarm er forsynet med batteribackup, så den svigter dig ikke, hvis strømmen går.

Den billige tyverialarm fungerer på princippet om nabohjælp. Du vælger selv, hvem der - foruden dig selv – skal have besked, hvis alarmen lyder. Dine naboer kan nemlig være langt hurtigere fremme ved din bolig end en vagt på en alarmcentral.

I en årrække var det svært at sikre boligen mod tyveri. Men med billige tyverialarmer fra Miraca er opsætning ganske enkel og kræver ikke teknikerbesøg.

Skulle du mod forventning få brug for hjælp til installation, kan Miracas medarbejdere guide dig hele vejen til opsætning af billig tyverialarm.

Del dette indhold