Det handler om tryghed

Published : 2018-01-22 12:55:30
Kategorier : Information

At få installeret en privat tyverialarm handler om meget mere end teknik og abonnementer. Det handler om din og din families tryghed.

Et af de væsentligste formål med alle former for sikring er at få ubudne gæster til at gå, endnu inden de forsøger et indbrud.

Dette kan man opnå på mange måder. Man kan forsøge, rent fysisk, at holde tyvene ude. Dette kan gøres med pansret glas, gitter for vinduerne, rullegitre og mange andre former for fysisk adgangskontrol. Dette kan, hvis det udføres rigtigt være en meget sikker måde at holde ubudne gæster ude på.

Der er dog også andre, og mindre drastiske måder at holde folk ude på. Langt de fleste tyverier er ikke specielt planlagte, og går ikke specifikt efter et bestemt hus. Du kan derfor med fordel prøve at få tyven til at gå videre til det næste hus.

Dette kan du gøre ved dels at lade være med at have alt for mange dyre ting liggende let tilgængeligt når du ikke er hjemme, og dels ved at få installeret en alarm til hjemmet. – En alarm i sig selv gør det ikke sværere at bryde ind. Men alarmen stresser tyven, da han jo ved, at nogen har opdaget at han er der. Tyven kan altså ikke vide noget om, hvor lang tid han har alene i huset. – Med en GSM privat alarm kan usikkerheden være endnu større. Tyven kan ikke vide, om den der blev kontaktet da alarmen gik var en der bor lige ved siden af, og derfor kommer rendende om kort tid.

Da en privat GSM alarm virker ved at få tyven til at lade være med at forsøge sit indbrud, er det derfor også væsentligt at tyven ser alarmklistermærkerne inden han forsøger sit indbrud. Sæt derfor altid klistermærkerne meget synligt.

Del dette indhold