GSM-alarm sikrer dit indbo – og din tryghed

Published : 2018-01-16 22:00:37
Kategorier : Information

GSM alarmen sikrer din bolig mod indbrud – og dig selv mod unødvendig bekymring. Men en GSM-alarm sover du bedre om natten – uanset om du overnatter i din egen bolig eller ej. Miraca sælger udelukkende GSM alarmer, fordi de er effektive og billige, både i brug og indkøb.

Det er en god ide at sikre både helårsbolig og sommerhus eller kolonihavehus mod forbrydelser med en GSM alarm. Mens værdierne i den private helårsbolig typisk er større, er indbrudsraten i sommerhusområder til gengæld langt højere, især uden for sæsonen.

Selv hvis man ikke har noget af særlig værdi i boligen, kan det være et chok at komme hjem efter et indbrud – og endnu værre er det selvfølgelig at blive offer for et hjemmerøveri. Et indbrud ikke kun tab af værdigenstande – det betyder også tab af personlig sikkerhed og måske endda ødelagt inventar. En del forsikringsselskaber kræver i dag ligefrem, at der er tyverialarm i hjemmet, for at udbetale erstatning ved indbrud. Her er GSM-alarmen en velfungerende løsning.

GSM-alarmen er også en billig løsning, fordi den anvender mobilnetværket til trådløs kommunikation, i stedet for fastnetforbindelse eller fastnetnummer. Hvis GMS-alarmen lyder, får både du selv og fire personer i nabolaget, som du selv har valgt, en SMS på mobiltelefonen. Selv hvis tyven klipper din telefonledning over for at sikre sig arbejdsro, får du og dine kontaktpersoner alligevel en SMS. På den måde har du langt større chance for, at indbruddet bliver stoppet i tide, end hvis alarmen gik til en alarmcentral langt fra din bopæl.

GSM-alarmer fra Miraca er lette at anvende og sætte op. Men selvfølgelig er der altid hjælp at hente, hvis du løber ind i problemer med din nye GSM-alarm. Miracas medarbejdere guider dig gerne igennem installation af GSM-alarm.

Del dette indhold