Hvorfor en alarm fra Miraca?

Posted By: Carsten Kvist In: Informations sider On: Kommantar: 0 Klik: 1359

Miraca er ikke abonnementsbaseret

Miraca benytter ikke en stor omfattende alarmcentral, men foretrækker i stedet at anvende GSM og WiFi i alarmerne. Dette gør, at man slipper for en voldsom regning hver eneste måned. Der kan selvfølgelig være et lille gebyr forbundet med simkortet, men det er en ren bagatel. Især når man tager de andre løsninger i betragtning.
GSM alarmer fungerer ved at man installerer et simkort i alarmen og derefter tilknytter sin mobil til denne. Hvis uheldet skulle være ude og der bliver indbrud i ens bolig, så får man straks besked om det og man kan kontakte myndighederne. Det er nemt og det er ikke mindst billigt. Hvis man vil sikre sig ekstra, så kan man tilknytte flere personer til sin GSM alarm, hvilket gør at der er flere, som får besked når alarmen går.
Naturligvis kan man også benytte WiFi, der sørger for at kontakte dig, hvis alarmen skulle gå. Det bliver altså ikke nemmere og mere enkelt. Så drop de dyre abonnementer og vær i stedet herre over dit eget alarmsystem.

Få adgang til en verden af muligheder

En af de ting som Miraca især bryster sig af er de mange muligheder man har for at tilpasse sit helt eget alarmsystem. Ikke alene kan man købe en masse forskellige pakkeløsninger, men man kan naturligvis også købe tilbehøret separat, hvis man lige skulle mangle en sensor eller vil udvide systemet med et kamera.
Uanset om man bor i villa eller lejlighed, så har Miraca en løsninger, der egner sig til dette og med de to modeller FC-76 og ST-5 er der noget for enhver smag og pengepung.
Hvis man gerne vil supplere sin alarm med et kamera, så er det naturligvis en mulighed, da Miraca forhandler både indendørs og udendørskameraer. Disse kan kontrolleres på alle tidspunkter fra ens mobil via en app. På den måde kan man altså se hvad det er, der har sat ens alarm i gang og ikke mindst fange gerningsmændene på video. Det er noget, der vil gøre myndighedernes arbejde lettere efterfølgende og alene synet af et overvågningskamera er nok til at skræmme de fleste indbrudstyve væk.

Miraca er en billig og effektiv løsning

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt en Miraca alarm er noget for dig, så overvej lige hvor praktisk det er. Man kan f.eks. tilknytte sin nabo til ens alarm og dermed får de straks besked, hvis der er ubudne gæster inde ved siden af. Ikke fordi de skal konfrontere tyvene, men et tilråb eller lign er oftest rigeligt til at få potentielle tyve skæmt væk.
Miraca alarmer er langt billigere end de systemer man får hos et sikringsfirma, men det betyder ikke det er en dårlige løsning. Man har bare valgt at spare alarmcentralen væk og i stedet give kunde ansvar for sin egen alarm. Det er naturligvis ikke noget alle vil bryde sig om, men for de tusinder af danskere, der ikke ønsker at være bundet af et dyrt abonnement er det sendt fra himlen.
Alarmer fra Miraca kan benyttes til alt fra private hjem til sommerhuse, så hvis man er interesseret, kan man med fordel kontakte Miraca allerede i dag og få en snak om tyverisikring af sit hjem. Det kan betale sig i det lange løb og er en billig metode.

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password