Privatalarm sikrer dit hjem – og din nattesøvn

Published : 2018-01-22 12:53:38
Kategorier : Information

Privatalarm er løsningen, hvis du er bekymret for sikkerheden i dit hjem. Med en privatalarm fra Miraca sikrer du billigt, effektivt og enkelt både dig selv og din bolig mod uvelkomne fremmede både nat og dag.

For mange er det en skræmmende tanke at få boligen rippet for værdier og gennemrodet af fremmede – for slet ikke at tale om at blive overrasket af en hjemmerøver. Indbrud betyder ikke bare, at man mister værdigenstande – desværre medfører forbrydelsen også tit smadret inventar og frygt og usikkerhed i eget hjem.

I dag kræver nogle forsikringsselskaber, at der er en alarm i hjemmet, som betingelse for at udbetale erstatning, hvis tyven slår til.

Den private alarm til hjemmet fra Miraca nedbringer markant risikoen for at få frastjålet indbo og værdigenstande. De fleste ubudne fremmede vælger at gå igen, allerede når de ser alarmskiltet på døren.

Derfor kan en billig privat alarm komme til at spare dig både penge, ærgrelser og bekymringer.

Privat alarmen benytter trådløse sensorer, så du undgår at få boligen fyldt med ledninger. Samtidig fås den i et diskret design, der ikke skæmmer boligindretningen.

Miraca sælger udelukkende GSM-alarmer, fordi de fungerer lige så godt som tyverialarmer med abonnement, samtidig med at de er billige i brug.

Det er let at installere og anvende privat alarmen – men får du alligevel brug for hjælp, står Miracas medarbejdere selvfølgelig klar med professionel vejledning. Kontakt Miraca, hvis du er i tvivl om, hvilken privat alarm du skal vælge – du får hurtigt svar!

Privat alarmen er den ideelle sikring mod at få ubudent besøg. Når først den er installeret, kan du roligt dreje nøglen og gå hjemmefra – eller lukke øjnene for natten.

Sov trygt både ude og hjemme med en privat alarm.

Del dette indhold