Privatalarm uden abonnement

Published : 2018-01-22 12:54:54
Kategorier : Information

Tyverialarm PRO DK180En privatalarm uden abonnement er normalt det samme som en GSM alarm. Disse alarmer fungerer sådan, at de med SMS eller opkald alarmerer dig eller hvem du vælger hvis der er indbrud. Mange af disse alarmer kan desuden udbygges med røgsensorer, gassensorer, panikknapper, fugtsensorer og meget andet. En af de store fordele ved GSM alarmer fra for de større, fast installerede, alarmer er, at GSM alarmer fra starten er designet til at kunne benyttes af ’normale mennesker’ – Alarmerne er derfor let tilgængelige, både i opsætning of daglig brug.

En privatalarm uden abonnement kræver ikke abonnement til en alarmcentral, den skal i stedet bare bruge et SIM-kort, som det der sidder i en mobiltelefon. Dette kan p.t. købes for helt ned til 15 kr. om måneden.

Alarmen har desuden den fordel, at en tyv ikke ved hvor lang tid der går inden der kommer nogen hvis alarmen går. - Tyvene ved hvor lang tid der går inden der kommer en vægter fra en alarmcentral (da tyven ved hvor disse ligger), men han ved ikke, om den GSM alarm der hænger i huset ringer til naboen eller en der bor længere væk. Tyven risikerer dermed at blive overrasket meget hurtigt efter han er brudt ind. - Dette kan meget vel være medvirkende årsag til, at tyven finder et andet sted at begå sit indbrud.

Del dette indhold