Trådløs alarm sikre dit indbo - Og din nattesøvn

Published : 2018-01-04 11:38:24
Kategorier : Information

Trådløse alarmer fra Miraca er løsningen, når du vil sikre boligen – både når du er ude og hjemme. Risikoen for indbrud begrænses markant med en trådløs alarm.

For mange er tanken om indbrud og hjemmerøveri skræmmende. Det er altid et chok at komme hjem til en bolig, der er rippet og gennemsøgt af fremmede. Samtidig frygter mange at blive udsat for et hjemmerøveri eller selv at overraske en indbrudstyv.

Mange forsikringsselskaber forlanger i dag, at kunderne har en tyverialarm i boligen, ellers bortfalder erstatningen ved et eventuelt indbrud. Den trådløse alarm kan meget vel vise sig at være en rigtig god investering.

Derfor er det fornuftigt at gøre det så vanskeligt som muligt for forbryderen at skaffe sig adgang til boligen.

En trådløs alarm er billig og effektiv, nem at sætte op i boligen og enkel at betjene – og synet af alarmskiltet på døren vil i de fleste tilfælde være nok til at jage tyven på flugt.

Den trådløse alarm er derfor en fornuftig investering både til helårsboligen og i sommerhus og kolonihavehus, hvor indbrudsraten er høj, især uden for sommersæsonen.

Med en trådløs alarm bliver din bolig ikke fyldt med ledninger, samtidig med at den trådløse alarm er diskret og let falder ind i indretningen, uanset indretningsstil.

Trådløse alarmer fra Miraca er GSM-alarmer – de anvender således mobilnetværket. Du behøver derfor hverken have internet- eller fastnetabonnement for at bruge en trådløs alarm.

På Miraca.dk kan du let og enkelt bestille din nye trådløse alarm. Får du brug for hjælp, står Miracas medarbejdere til din rådighed. Når først din trådløse alarm er installeret, kan du se frem til natten med sindsro – uanset om du sover i boligen eller er gået i byen.Kontakt Miraca, hvis du har spørgsmål, når du skal vælge trådløs alarm.

Del dette indhold