868MHz tilbehør

En sikring af hjemmet i form af en tyverialarm, er typisk noget der købes for at skabe tryghed i hjemmet. Med et alarmsystem vil du opnå en præventiv effekt, og alene tanken om, at dit hus er alarmsikret, vil give dig mere tryghed, når du er væk. De fleste tænker, at et alarmsystem ofte ikke er nødvendigt, men i dag har du mulighed for at købe billige alarmer samt tilbehør til dit hjem.
Hos Miraca finder du tilbehør til 868MHz tyverialarmer. Her har vi alt lige fra almindelige åbningskontakter til de mere avancerede bevægelsessensorer. Vi har også sirener, kameraer og andet tilbehør, der hjælper med at holde indbrudstyvene væk. Gå på opdagelse i sortimentet og find det tilbehør, du har brug for.

Der er 15 varer.

Viser 1-12 af 15 element(er)

Aktive filtre

Røgalarm

255,00 kr.
Røgalarm til Miracas 868MHz tyverialarm uden abonnement. Røgalarm der kan udløse din tyverialarm, uanset om alarmen er koblet til eller ej.

Udendørs sirene

755,00 kr.
Udendørs sirene til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Sirene der både virker afskrækkende, og giver en høj lyd og blink hvis alarmen går.

Køb ekstra tilbehør til dit alarmsystem i hjemmet

Når du køber en alarmpakke hos Miraca, får du selve tyverialarmen og andre basale ting, der hjælper med at sikre dit hjem. Herefter har du mulighed for selv at udbygge pakken med ekstra tilbehør såsom kameraer, sensorer eller åbningskontakter. En tyverialarm er nemlig ikke blot en alarm, men en sikring af hele dit hjem, så du hurtigt får at vide, hvis en ubuden gæst trænger ind.

Hvad kan jeg bruge alarmtilbehør til?

Ved køb af alarmtilbehør er det muligt at udbygge det normale alarmsystem med flere funktioner. Du har mulighed for at sikre dit hjem med forskellige ting, såsom en bevægelsessensor, en vibrationssensor, en åbningskontakt, en indendørs eller udendørs sirene, en nødkaldsknap samt meget mere. Med tilbehør til alarmer er der rig mulighed for at skabe endnu mere tryghed i dit hjem, både når du er hjemme, og når du er ude.

Hvad kan jeg udvide mit alarmsystem med?

En bevægelsessensor er i stand til at registrere den varme, personer udsender, hvorimod en vibrationssensor registrerer vibrationer i de genstande, som sensoren er monteret på. Desuden placeres åbningskontakter på døre og vinduer, der aktiveres hvis disse bliver åbnet.

Vi anbefaler, at du tager et kig på vores indendørs- og udendørs sirener, der forbindes til din tyverialarm. Sirenerne vil udsende en høj lyd og blinke med et skarpt lys, hvilket skræmmer indbrudstyvene væk og gør dig eller dine naboer opmærksomme på, at der foregår noget i dit hjem. Med nødkaldsknappen skal der ikke mere til end blot et enkelt tryk for at udløse tyverialarmen. Ved at placere knappen ved siden af sengen, vil du føle dig sikker i dit hjem, selv når du sover.

Bestil tilbehør til dit alarmsystem i dag og få det leveret sammen med vores alarmpakker.

Gratis levering ved køb af alarm

Du kan finde masser af tilbehør til dit alarmsystem her i vores sortiment, så du føler dig tryg i hjemmet. Med en tyverialarm vil du ikke kun føle dig mere sikker, men det vil også hjælpe med at skræmme indbrudstyvene væk, hvis de opdager, at du har en alarm med tilbehør.

Ved køb af en alarm, eller ved køb for mere end 1000 kroner, får du gratis levering hos Miraca. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker mere information om, hvad der er den bedste mulighed for dig.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password