Når du skal være sikker i dit valg af alarm – vælg Miraca.dk

Når du skal vælge alarm, er der naturligvis flere virksomheder at vælge imellem. Nogle af dem har store fine alarmcentraler tilknyttet, hvor du kommer til at betale for udrykning og et månedligt abonnement. Andre virksomheder kan tilbyde dig GSM alarmer, som er en type af alarm, hvor du har simkort, der sender alarmen videre til dig, og de personer du har valgt at tilknytte alarmen – hvis den skulle gå. Nogle alarmsystemer benytter også WIFI (trådløst netværk), så du via en app på din smartphone kan få besked hvis alarmen skulle blive aktiveret.

Alarmerne fra Miraca benytter både WIFI og GSM. 

Hvorfor skal du vælge en alarm

Der kan være mange grunde til at vælge en alarm til dit hjem. Nogle grunde dertil kan eventuelt være, at du har værdier som kan være eftertragtede for tyveknægte, ønsker at føle mere tryghed i dit hjem eller oplever at der er øget risiko for kriminalitet i form af indbrud hvor du bor. 

Det har en stor præventiv effekt at have en alarm sat op, og derfor vil du med stor sandsynlighed ikke opleve et indbrud, når du vælger at få sat en alarm op. Det kan være med til at øge trygheden for hele familien, så der ikke er noget at være nervøs for, hvis I vælger at tage på en længere ferie, eller blot hvis I forlader huset i løbet af en weekend. 

Når du vælger en tyverialarm, er der mange alarmtyper at vælge imellem. Dette kan bringe dig til det næste spørgsmål; hvorfor skal du vælge en alarm fra Miraca.

Vælg en GSM alarm

Der er flere incitamenter for dig der ikke er helt sikker på, om du nu skal vælge en GSM alarm eller en alarm fra et sikringsfirma. Når du vælger en alarm fra et sikringsfirma, har du en fast udgift om måneden, der kan være på alt fra et par hundrede kr. og op efter. Vælger du en GSM alarm, har du en udgift om måneden på ca. 20 kr. Det giver en årlig forskel på over 2000 kr.

Et andet parameter er udrykningstiden fra sikringsfirmaet, kontra de muligheder du har med en GSM alarm. Vælger du et sikringsfirma, er der ofte en reaktionstid på ca. 20 minutter før vagten er ude ved dit hjem.

Med en GSM alarm kan du vælge nogle naboer, venner eller familie, der bor tæt på dig. Vagterne fra et sikringsfirma vil ikke have andre funktioner end dine kontaktpersoner kan have. Formålet med kontaktpersoner er, at de kan hjælpe med at sætte opmærksomhed på dit hjem, så tyven bliver skræmt og ikke når at færdiggøre sit tyveri. Det kan gøre en verden til forskel at have mennesker der bor tæt på dig, og netop det kan være med til at skræmme en mulig indbrudstyv væk.

Vil du gerne være sikker på at have en alarm i en god kvalitet, der skræmmer indbrudstyven væk før indbruddet bliver begået, vil du gerne have en alarm, der kun koster dig ca. 20 kr. om måneden at have kørende, så skal du vælge en GSM alarm, og du gør dig selv og dit hjem en tjeneste ved at vælge en tyverialarm her ved Miraca.dk. – Du kan læse mere om hvorfor, nedenunder. 

710,00 kr.
2.450,00 kr.

Tyverialarmer

ST-5 Villapakke

2.200,00 kr.

Andre sensorer

Røgalarm

245,00 kr.

Find din GSM alarm her ved Miraca

Når du har fundet ud af, at det er en GSM alarm du gerne vil have, vil du ved at vælge en alarm fra Miraca.dk være sikker på at få en alarm, der er følgende:

  • Med en alarm fra Miraca, får du en alarm, der kan tilknyttes trådløs sirene. Det betyder en stor stressfaktor for en evt. indbrudstyv, og kan genere så meget, at indbruddet bliver opgivet.
  • Med en tyverialarm fra Miraca, får du en alarm, der kan udbygges efter behov, der betjenes let med en fjernbetjening, og en alarm, hvor du og de kontaktpersoner du har valgt, bliver alarmeret når alarmen går.
  • Du får en kvalitetsalarm, hvor du kun skal betale ca. 15 kr. om måneden for det simkort, der skal bruges i alarmen. Det er en langt billigere løsning end en alarm fra et sikringsfirma, og kvaliteten er mindst lige så god.
  • Med en alarm fra Miraca, får du en alarm, hvor der er tænkt på detaljerne, hvor du har mulighed for at få hjælp.
  • Du får en alarm hvor sensorerne er indkodet i alarmen, alarmen er derfor klar til brug, når du får den leveret.

For dig betyder det, at du får en alarm, hvor der er tænkt på detaljerne, og du får en alarm, der er let at tage i brug, og en alarm til hjemmet, der er i god kvalitet. Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål vedrørende tyverialarmerne, er du altid mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Tlf. nr. 71 99 37 39 eller mail