Opsige simkort

Hvis du vil opsige et simkort du har ved Miraca, skal du gøre det på simkort.miraca.dk .

Udskiftning af batteri i sensorer

Hvis du har en alarm med sabotagekontakt i sensorerne, så kan du ikke bare lige komme til at skifte batteriet i sensoren, uden at din alarm går i gang. Der er flere måder at løse det på.

Den nemme er at slukke alarmen. Hvordan dette gøres står beskrevet i QuickGuiden. – Vær opmærksom på, at denne metode er et dårligt valg hvis det drejer sig om en udendørs sirene.

Den anden nemme er at lade alarmen aktivere. Du kan så tage en fjernbetjening med dig hen til sensoren, og så slå alarmen fra når den går. – Denne metode kan også benyttes ved udendørs sirener.

Endelig er der den mere besværligt, hvor du i indstillinger i alarmen slår kontrol af sabotagekontakter fra. Så kan sensorerne åbnes, uden at alarmen går i gang.

Returnering / Returlabel

Hvis du af en eller anden grund har brug for at returnere noget til Miraca, kan du købe et returlabel her.

Hvis du ikke kan finde oplysningerne du skal bruge, kan du skrive til og på kundeservice@miraca.dk – Så hjælper vi med at finde oplysningerne.

Hvordan ændre jeg mail-adresse?

For at vi kan sende dine fakturaer til dig, i forbindelse med SIM-kortene, skal vi have de korrekte oplysninger om dig.

Du kan rette dine oplysninger på https://simkort.miraca.dk – Her kan du også tilmelde dig til PBS.

Hvor skal magnetsensorer placeres

Megnetsensorerne skal placeres, så de registrere åbningen af vinduet / døren. Og de skal placeres lodret. Sensoren skal altså sidde på en af siderne, og ikke i toppen eller bunden.

Det er den bedste løsning at placere selve sensoren på karmen, og så den lille magnet på døren / vinduet. – Men det modsatte kan i enkelte tilfælde være nødvendigt.

Hvor langt rækker sensorerne?

Det kan være svært at sige præcist hvor lang sensorerne rækker. Det man kan sige med sikkerhed er, at de rækker 90 meter i fri luft.

Der er dog ikke fri luft i et hus, så antallet af vægge, materialer o.s.v. har indflydelse på, hvor langt sensorerne rækker. I praksis viser det sig dog, at der yderst sjældent er brug for en forstærker.

Kan simkort regning betales med PBS

Tilmelde simkort til PBS

Du kan betale din faktura for simkort via PBS. Du skal bare tilmelde dig PBS betaling på simkort.miraca.dk .

På denne side kan du også rette dine oplysninger.

Magnetsensorer kan ikke være på vinduet

Sensorerne passer ikke til mine vinduer.

På nogle vinduer er der ikke meget plads til at placere magneten fra en magnetsensor.

På de fleste vinduer kan dette problem løses ved at vinkle sensor og magnet i forhold til hinanden. På siden af hhv. magnet og sensor er der en lille trekant. Det er vigtigt at de to trekanter er ud for hinanden højdemæssigt. Men der er derimod ikke noget i vejen for, f.eks. at lægge magneten ned. Bare højden passer.

På sensoren med modelnummer MD-211R virker sensoren endda selvom magneten kører på oversiden af sensoren.

En god test er, at du holder hhv. magnet og sensor i hånden, som du nu bedst kan placere dem på vinduet. Du flytter nu magneten på samme måde, som det vil ske, når det er monteret. Hvis sensoren blinker når magneten fjernes er alting fint. Og sensoren vil virke.

Simkort fra Greentel

Aktivering af Greentel simkort.

Hvis du har valgt at have dit simkort hos Greentel, kan det sagtens benyttes i Miracas alarmer. Simkortet skal bare aktiveres til 2G først. Dette gøres på følgende måde:

  1. Sæt simkortet i en mobiltelefon.
  2. Deaktiver PIN-koden på kortet. (Gælder alle simkort)
  3. Sæt telefonen til kun at benytte 2G netværket.
  4. Foretag et telefonopkald.
  5. Sæt simkortet tilbage i alarmen.

Du kan finde flere informationer om dette på Greentels hjemmeside her: Greentel alarm opsætning

Skal jeg benytte et simkort fra Miraca?

Skal alarmens simkort være fra Miraca?

Nej, det er ikke nødvendigt at benytte et kort herfra. Kortet skal bare understøtte 2G, og du skal have deaktiveret koden på kortet inden du sætter det i alrmen.

For nuværende er vi kun vidende om, at CBB, 3, OK og Oister kort ikke kan benyttes, da disse ikke understøtter 2G.

Der har vist sig problemer med kort fra SIMSupply.

Vi ved et simkort fra Greentel kan benyttes. Men de skal aktiveres til 2G.

Placering af klistermærker

Hvor placere jeg alarm-klistermærkerne?

Generelt skal du ‘reklamere’ på forsiden og ‘sikre’ på bagsiden af huset. – Det skal altså være sådan, at det er tydeligt der hvor man først ser huset, at der er alarm installeret. – Og du skal sikre der hvor der er bedst ro til at ‘arbejde’ for tyven. – Dette er som regel bag på huset, hvor buske, hække o.s.v. giver en vis ro til at bryde et vindue eller en dør op.

Bevægelsessensor reagere ikke

Jeg synes ikke min bevægelsessensor reagere.

Der er forsinkelse på bevægelsessensorerne. Denne forsinkelse er IKKE hvor lang tid der går fra sensoren registrere bevægelse, men hvor lang tid der går fra den sender til alarmen til den igen sender til alarmen.

Inde i sensorerne er det muligt at sætte dem til test-mode. Dette gør at de sender deres signal til alarmen hver gang de ’ser’ bevægelse. – Når man har sensorerne hængende hvor man gerne vil have dem, bør de sættes i use-mode. Her sender sensoren kun sit signal 4-8 minutter efter den sidst sendte. – Dette sparer MEGET på strømmen på batterierne, og burde være tilstrækkeligt i forhold til eventuelt indbrud, hvor det vigtigste er at alarmen går i gang første gang er registreres bevægelse. Bemærk at sensoren også er i funktion når alarmen ikke er aktiveret. Der vil derfor være et unødigt stort strømforbrug mens du selv bevæger dig rundt i dit hjem hvis sensoren skulle sende besked til alarmen konstant.

Senarie:

Minut 1 aktivere du sensoren, da du går ind og sætter dig i stuen. Du vil se at sensoreren reagere med det samme.

Minut 4 aktivere du sensoren, da du nu rejser dig igen. – Her ser du ingen reaktion fra sensoren, da den er under den tid der skal gå inden den igen aktivere alarmen.

Minut 12 aktiverer du igen sensoren, da du nu går ind i stuen igen. – Du vil nu se en reaktion med det samme. Da det nu er mere end 8 minutter siden sensoren sidst sendte til alarmen. 

Sensoren har altså ‘set’ dig alle tre gange, men for at spare strøm sender den kun til alarmen når et fastsat interval er gået.

Findes der ‘brikker’ til Miracas alarmer?


Brikker til Miracas alarmer

Miracas ST-5 868MHz tyverialarm kan benytte RFID-brikker, proxy-brikker eller hvad men nu foretrækker at kalde dem.

Desuden findes der et trådløst tastatur, der kan benytte de samme brikker.

Dette tastatur kan også forbindes til Miracas ST-3 868MHz tyverialarm. Hvormed ST-3 alarmerne også kan benytte brikker.

Simkort fra Greentel

Aktivering af Greentel simkort.

Hvis du har valgt at have dit simkort hos Greentel, kan det sagtens benyttes i Miracas alarmer. Simkortet skal bare aktiveres til 2G først. Dette gøres på følgende måde:

  1. Sæt simkortet i en mobiltelefon.
  2. Deaktiver PIN-koden på kortet. (Gælder alle simkort)
  3. Sæt telefonen til kun at benytte 2G netværket.
  4. Foretag et telefonopkald.
  5. Sæt simkortet tilbage i alarmen.

Du kan finde flere informationer om dette på Greentels hjemmeside her: Greentel alarm opsætning