Vi passer godt på det, der betyder noget for dig 

Hos Miraca har vi fokus på professionelle alarmsystemer til private. Siden firmaet blev stiftet i 2011, har vi lyttet til vores kunder og løbende udviklet vores sortiment, så vi i dag kun har de bedste og mest stabile privatalarmer i vores webshop.

Vi fører alarmer, der kører på 868 MHz, og vi har naturligvis et fuldt tilbehørssortiment til alarmerne. 

Når du køber din privatalarm hos Miraca, er du sikret hjælp og support fra første øjeblik. Vi hjælper gerne med at sammensætte en alarmpakke, der passer perfekt til dit hjem og dine ønsker om sikkerhed og tryghed, og har du problemer med montering eller andet, er vi altid klar med gode råd og professionel vejledning. 

For os er det vigtigt, at du får præcis det, du har brug for. Hverken mere eller mindre. Derfor går vi langt for at sætte os ind i dine behov, så din alarmløsning bliver tilpasset helt ned i mindste detalje. Det giver glade kunder, og heldigvis er der mange, der har lyst til at dele deres erfaringer med os på Trustpilot.

Miraca er en ren internetbutik. Det betyder, at du kan handle med os uanset hvor i landet, du bor. Og vi vil altid stå til din rådighed med den hjælp, du får brug for undervejs. Samtidig er du naturligvis sikret en fordelagtig bytteservice, så du altid kan returnere eller få ombyttet dit køb indenfor 14 dage, hvis du skulle ombestemme dig.
 
 
Adresse:
Miraca
Ørbækvej 49
7330 Brande
 
 
CVR:
33 74 19 87
 
 
Forsikring:
Miraca har produktansvarsforsikring hos TopDanmark – Forsikringssum 10.000.000 – Forsikringen dækker hele europa.
 
 
 
Bank:
SparNord
Reg.nr.: 9873
Kto.nr.: 8730126795
 
 
Kontakt:
Supportportal: support.miraca.dk – Du får hurtigst svar på support.miraca.dk!
Telefon: +45 71 99 37 39
Telefontid: Mandag – Fredag: 8.00 – 19.00.