Sirener

Vil du gøre dit hjem mere sikkert og trygt mod indbrud og ubudne gæster? Så er et alarmsystem det, som du mangler. Når du vælger dit alarmsystem, anbefales det, at du er opmærksom på, hvad der kan få skræmt indbrudstyvene væk.
Indbrudstyve trænger ind i dit hjem på mange måder. Derfor har du brug for hjælp til at skræmme dem langt væk. En sådan hjælp er, hvis du investerer i et alarmsystem og en sirene, der sikrer dit hjem ved at skræmme tyvene væk.
Hos Miraca finder du sirener, også kaldet alarmer og lyd-givere, der passer til vores 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Her på siden kan du både finde udendørs og indendørs sirener afhængigt af dit behov.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Indendørs sirene

299,00 kr.
Trådløs indendørs 110 DB sirene, der passer til Miracas 868 MHz tyverialarmer uden abonnement. Med indbygget genopladeligt batteri.

Udendørs sirene

755,00 kr.
Udendørs sirene til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Sirene der både virker afskrækkende, og giver en høj lyd og blink hvis alarmen går.

Skræm de ubudne gæster væk med en sirene

Sirener har en præventiv effekt, da de både larmer og blinker. Med en indendørs eller udendørs sirene har du nemlig mulighed for at stresse eventuelle indbrudstyve, der forsøger at trænge ind i dit hjem.

Din sirene vil som regel være koblet sammen med en bevægelsessensor, der registrerer bevægelser i nærheden af dit hjem, hvilket udløser en afskrækkende og larmende lyd. Hvis du har et alarmsystem uden et abonnement, så vil du ligeledes få besked via din mobiltelefon, hvis din sirene går i gang, fordi dit alarmsystem har registreret ubudne gæster. Eventuelle indbrudstyve vil forsvinde, inden de har fået adgang til dit hjem.

Tip: Vær opmærksom på, at udendørs sirener ikke er tilladt alle steder.

Har jeg brug for en sirene?

En sirene er et godt supplement til dit alarmsystem, da de fleste ubudne gæster vil blive chokerede over en pludselig høj lyd. Sirener har en afskrækkende effekt, hvorfor det anbefales til dig, der ønsker dette. Dog er det altid en god idé at tage en snak med dit nabolag, om de går med til, at du har en sirene, da den er støjende og larmende, hvis først den bliver aktiveret.

Hvor skal jeg placere min sirene?

Du har mulighed for både at købe en sirene, der placeres udenfor eller indenfor. Dette kommer an på, hvor effektivt et alarmsystem, du ønsker. Hvis du placerer sirenen udenfor, vil den være nemmere for eventuelle tyve at opdage i forhold til, hvis du placerer den indenfor.

Dog kan en indendørs sirene også være med til at sikre dit hjem, hvis først tyvene allerede har fået adgang til dine værdifulde genstande. Det er derfor en fordel at placere en sirene ved din hoveddør eller havedør enten indenfor eller udenfor. Hvis du har et skur eller en carport, kan du med fordel også placere en sirene der, hvis du har værdifulde genstande indeni disse.

Køb et alarmsystem med sirener

Ønsker du at høre mere vedrørende alarmsystemer eller sirener samt, hvordan vi kan hjælpe dig med at vælge det rette tilbehør til dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os her hos Miraca. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og komme med gode råd, hvis du er i tvivl, om du skal vælge en indendørs eller udendørs sirene.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password