Åbningskontakter

Mange vælger i dag at sikre deres hjem med et alarmsystem. Med en husalarm bliver du opmærksom på, at du har besøg af ubudne gæster og får hjælp til at skræmme indbrudstyvene væk. En tyverialarm sikrer dig, dit hus og dine værdifulde genstande mod ubudne gæster lige meget, om du er på arbejde, på ferie eller sover i din seng.
Det er nemt at sikre dit hjem, da mange alarmsystemer i dag er trådløse, hvilket gør det nemt og effektivt at installere og komme i gang med. Hos Miraca finder du et udvalg af alarmpakker til forskellige hjem. Disse alarmpakker har du mulighed for at udbygge med ekstra tilbehør. Her på siden ser du vores udvalg af åbningskontakter.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Åbningskontakt (Model 210)

155,00 kr.
Åbningskontakt til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Sikring af døre og vinduer mod åbning. God til skal-sikring eller nat-sikring.

Åbningskontakt (Model 211)

165,00 kr.
Åbningskontakt til Miracas 868MHz tyverialarmer uden abonnement. Sikring af døre og vinduer mod åbning. God til skal-sikring eller nat-sikring.

Sov trygt om natten med et alarmsystem

Det er en god idé at installere en boligalarm, der fungerer, både når du er hjemme samt, når du ikke er hjemme. Alarmsystemer er nemlig med til at øge din egen følelse af tryghed, når du befinder dig i hjemmet. Med en alarm er du sikret en roligere nattesøvn, da du har mulighed for at koble dit alarmsystem til delvist. Det vil sige, at du eksempelvis slukker for alarmen i soveværelset, men lader den være aktiveret i resten af hjemmet.

Et komplet alarmsystem med en GSM alarm, kameraer, bevægelsessensorer samt åbningskontakter gør din bolig umulig at få adgang til uden, at du får besked om det med det samme.

Hvordan virker en åbningskontakt?

En åbningskontakt består af to forskellige dele. Den ene del monteres på selve rammen, mens den anden del placeres på enten døren eller selve vinduet. Når døren eller vinduet er lukket, vil det magnetiske felt mellem åbningskontaktens to dele blive opretholdt. Hvis vinduet eller døren åbnes, brydes det magnetiske felt, hvorefter alarmen vil gå i gang med det samme. 

Hvad er fordelene ved en åbningskontakt?

Der er flere fordele ved at tilkøbe en åbningskontakt til dit alarmsystem. Ved køb af en åbningskontakt sikrer du både vinduer og døre i dit hjem, da alarmen går i gang, hvis en af disse bliver åbnet, når alarmen er slået til. På denne måde vil du med det samme få at vide, om der er ubudne gæster, der prøver at komme ind i dit hjem.

Med en åbningskontakt vil den ydre del af dit hjem blive sikret optimalt, hvilket gør det muligt for dig at sætte alarmen til, hvad enten du er hjemme eller på arbejde. Åbningskontakter er ligeledes fordelagtige, hvis du ejer et større kæledyr, der ikke bliver ignoreret af sensorer, du har placeret i hjemmet.

Her hos Miraca tilbyder vi åbningskontakter til dit alarmsystem, så du altid føler dig sikker.

Kontakt os gerne hvis du har nogle spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til køb af en åbningskontakt eksempelvis ved montering, så er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 71 99 37 39. Køb en åbningskontakt i dag, så du aldrig behøver føle dig utryg i dit hjem igen. Din åbningskontakt bliver leveret gratis ved køb af en alarm eller for over 1000 kroner.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password