Føl dig tryg i dit eget hjem med en alarm fra Miraca

Føl dig tryg i dit eget hjem med en alarm

Hos Miraca har vi ekspertise i alarmer, alarmsystemer, GSM alarmer, indbrudsalarmer, husalarmer og tyverialarmer. Ja, kært barn har mange navne. Hos Miraca finder du en alarm der passer til lige netop dit hjem, og findes ikke i en af vores allerede konfigurerede pakker, så sammensætter vi bare en til dig. Og det hele kommer slevfølgelig kodet sammen, så det er lige til at gå til.

Miracas alarmer er avancerede alarmer, der ved hjælp af forskellige sensorer mærker om der er en tyv på spil. Og så er de billige i drift. Der er ikke nogle månedlige gebyrer, og ingen gebyrer, hvis du ved en fejl kommer til at aktivere din egen alarm. Du ejer selv din alarm. Alarmer fra Miraca kan benyttes både i lejligheder, huse og sommerhuse.

Alle alarmer fra Miraca er zone-indelte, så du har mulighed for f.eks. at slå en skalsikring til. Så har du også en større sikkerhed selvom du er hjemme. En alarm fra Miraca er desuden nem at installere, så du har ikke brug for hjælp fra en dyr elektriker.

Vi ved alle sammen, at der er mennesker der ikke kan kende forskel på dit og mit. Det er ærgerligt, men noget vi må forholde os til. Derfor er det en god løsning, med en alarm fra Miraca, at prøve at få tyven til at gå et andet sted hen.

Det handler ikke så meget om et TV eller en PC der bliver stjålet eller går til i en brand, disse effekter kan nemt erstattes. Men ejendele af høj affektionsværdi er oftest uerstattelige, delvom de ikke har en høj handelsværdi.

Her hos Miraca finder du tyverialarmerrøgalarmer og overvågningskameraer.  Alt hvad du skal bruge for at gøre hverdagen bare lidt mere tryg. Og det hele er enkelt at bruge. Så snart lægger du ikke mærke til, at du aktivere din alarm, inden du haster ud ad døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *