Tyverialarm får tyven til at vælge et andet hus

Hvis der er noget vi hader, så er det indbrudstyve. Uærlige individer, der skaffer deres levebrød på andres bekostning ved at stjæle. Indbrudstyve har altid været en plage og i de senere år er antallet at indbrud steget støt og roligt. Så hvad stiller man op, hvis man gerne vil undgå at komme hjem til knuste ruder og et tomt hus? Jo man sørger naturligvis for at anskaffe sig en tyverialarm, der kan skræmme tyve og andre uærlige personer bort fra ens ejendom.

Vi har set lidt nærmere på, hvorfor det er en god ide med en tyverialarm og hvilket tilbehør, der kan være praktisk at anskaffe sig dertil.

 

Det er ikke besværet værd for en tyv

Når en tyv er ude på rov og leder efter et hus at bryde ind i, så sørger han først og fremmest for at risikovurdere. Han ønsker på ingen måde at blive forstyrret i sit arbejde, og det betyder naturligvis også at man som tommelfingerregel under huse, der er beskyttet af en alarm.

Der er så mange andre huse at gå efter, så hvorfor skulle han løbe en risiko og desuden øge risikoen for at han bliver opdaget? En tyverialarm er altså et glimrende middel til at holde tyven bort. Men det kræver naturligvis at han opdager alarmen før det er for sent.

Heldigvis kommer de fleste tyverialarmsystemer i dag med tilhørende klistermærker, som man kan sætte på vinduer og døre, så tyve kan se at hjemme er beskyttet. Det kan ofte være nok i sig selv, og det er da heller ikke uden grund at mange anskaffer sig falske alarmskilte. Men det er naturligvis ikke nogen erstatning for den ægte vare.

 

Vælg et effektivt og komplet system

Når man skal købe tyverialarm, kan det godt være fristende at springe over hvor gærdet er lavest, for det er sjældent en billig ting at anskaffe sig. I hvert fald ikke, hvis man vælger en af de abonnementsbaserede løsninger. Det kan godt være, at de tilbyder en masse forskellige services, men i sidste ende er det bare den gode tyverialarm man skal bruge. 

Heldigvis findes der mange virkelig gode alarmsystemer, der ikke benytter sig af dyre abonnementer og som derfor kan anskaffes uden at man skal ruinere sig selv. Miraca leverer nogle af de bedste alarmer på markedet og det til yderst konkurrencedygtige priser. Uanset om man er interesseret i en enkel alarm, eller om man vil have hele pakken med overvågningskameraer, så er der noget at finde.

Faktisk er kameraer en virkelig god tilføjelse til et alarmsystem, for det er en synlig ting, der kan skræmme tyve bort. En ting er at aktivere en alarm, men noget helt andet er at blive fange på video. Men det er ikke alt, for man kan faktisk tilknytte sit alarmsystem til sin mobil eller computer, hvilket gør det muligt at tjekke ind når man vil. Desuden kan man se hvad kameraet ser. Det er noget der giver en vis følelse af tryghed og ikke mindst skræmmer tyvene væk.

 

Andre tips til at skræmme tyve væk

Som nævnt er en tyverialarm det mest effektive middel til at holde tyve væk fra sit hjem på, men det betyder ikke at man ikke kan gøre en ekstra indsats. Der er små tips som man kan benytte for at sikre sit hjem yderligere.

Først og fremmest skal man sørge for at det ser ud som om, at der altid er nogen hjemme. Det betyder at man kan benytte timere til sit lys og lade en radio spille. Det er måske ikke idiotsikkert, men det vil få en tyv til at prioritere din bolig meget lavere, hvis det ser ud som om du er hjemme.

Få din nabo til at benytte din skraldespand og tømme din postkasse, hvis du er bortrejst i længere tid, for på den måde ser det stadig ud som om nogen er hjemme. 

Der er naturligvis mange måder at sikre sit hjem mod indbrud på, men der er ingen tvivl om at en god tyverialarm er den mest effektivt og forebyggende løsning. Så hvis du gerne vil sikre dit hjem, så bør du ikke vente længere, men bestille et alarmsystem allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *