Skræm indbrudstyvene væk med en alarm

Skræm tyven med en alarm

Det er ikke rart at komme hjem og finde ud af, at der har været fremmede mennesker inde i ens hjem. Udover at det altid er ubehageligt at have haft indbrudstyve på besøg, så kræver det også tid og energi fra dig – både når det kommer til at kontakte forsikringsselskabet, finde ud af hvad der mangler, oprydning samt anskaffelse af nye ting.

Derfor er ønskescenariet naturligvis, at du helt kan slippe for ubudne gæster i dit hjem, så du trygt kan sove i din seng om natten, tage på ferie eller på arbejde uden frygten for indbrudstyve.

Det føles utrygt at færdes i et hjem, hvor der har været indbrud. Men heldigvis kan du gøre rigtig meget for at føle dig tryg og sikker i dit eget hjem, samt for at holde tyvene væk fra lige præcis dit hus.

Gør dit hjem sikkert med en tyverialarm

Selvom et alarmsystem ikke gør det sværere for indbrudstyven at trænge ind i dit hjem, så vil alarmen kunne tiltrække opmærksom – tyvenes største fjende. En tyverialarm er derfor en god sikring af dit hjem, hvis du ikke ønsker at få besøg af ubudne gæster, da det i de fleste tilfælde er nok med få foranstaltninger for at skræmme tyvene væk. Udover at være effektiv og forhindre tyveknægte i at nærme sig dit hus, så vil alarmen ligeledes stresse og forskrække tyvene, hvilket i mange tilfælde er nok til at få dem til at flygte.

Det har stor værdi for os at føle os sikre og trygge i vores eget hjem. Her er tyverialarmer et effektivt produkt, da de er kendt for at have en afskrækkende effekt, fordi de skræmmer tyvene fra at trænge ind i dit hjem. Derfor anbefales det, at du tydeligt gør tyvene opmærksom på, at du har et alarmsystem installeret.

Tryghed og sikkerhed i hjemmet med en tyverialarm er alle pengene værd, da der er mange andre fordele ved den end blot at slippe for at miste dine værdifulde genstande.

Derfor skal du have en tyverialarm

Med en tyverialarm findes der flere fordele, men hvilke? Mens nogle mener, at en tyverialarm ikke gør nogen nytte, så mener andre, at en tyverialarm nedsætter risikoen for indbrud. Det anslås nemlig, at du nedsætter risikoen for indbrud i dit hjem med 70 %, hvis du har en tyverialarm installeret.

Selvom der ikke er nogen garanti for, at tyvene vil gå udenom dit hus, hvis du har en tyverialarm, så viser flere undersøgelser, at det er en fordel at have en alarm. Vær opmærksom på, at en tyverialarm, som nævnt, ikke forhindrer tyvene i at trænge ind i dit hjem, men den målte præventive effekt, er en helt klar fordel. Udover at sikre hjemmet, så vil en tyverialarm også give dig en følelse af mere tryghed og sikkerhed.
Et nyere eksempel er blandt andet, hvor en tyverialarm endte med at skræmme indbrudstyve væk fra en bopæl i Vejle. Tyveknægtene havde nået at trænge ind i huset og få enkelte smykker med sig, men på grund af alarmen flygtede de fra boligen. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *