Bevægelsessensor reagere ikke

Jeg synes ikke min bevægelsessensor reagere.

Der er forsinkelse på bevægelsessensorerne. Denne forsinkelse er IKKE hvor lang tid der går fra sensoren registrere bevægelse, men hvor lang tid der går fra den sender til alarmen til den igen sender til alarmen.

Inde i sensorerne er det muligt at sætte dem til test-mode. Dette gør at de sender deres signal til alarmen hver gang de ’ser’ bevægelse. – Når man har sensorerne hængende hvor man gerne vil have dem, bør de sættes i use-mode. Her sender sensoren kun sit signal 4-8 minutter efter den sidst sendte. – Dette sparer MEGET på strømmen på batterierne, og burde være tilstrækkeligt i forhold til eventuelt indbrud, hvor det vigtigste er at alarmen går i gang første gang er registreres bevægelse. Bemærk at sensoren også er i funktion når alarmen ikke er aktiveret. Der vil derfor være et unødigt stort strømforbrug mens du selv bevæger dig rundt i dit hjem hvis sensoren skulle sende besked til alarmen konstant.

Senarie:

Minut 1 aktivere du sensoren, da du går ind og sætter dig i stuen. Du vil se at sensoreren reagere med det samme.

Minut 4 aktivere du sensoren, da du nu rejser dig igen. – Her ser du ingen reaktion fra sensoren, da den er under den tid der skal gå inden den igen aktivere alarmen.

Minut 12 aktiverer du igen sensoren, da du nu går ind i stuen igen. – Du vil nu se en reaktion med det samme. Da det nu er mere end 8 minutter siden sensoren sidst sendte til alarmen. 

Sensoren har altså ‘set’ dig alle tre gange, men for at spare strøm sender den kun til alarmen når et fastsat interval er gået.

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.