Hvilken privatalarm skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge den rigtige tyverialarm til den private bolig. Her er lidt der kan hjælpe dig på vej.

Du finder ud af hvilken privatalarm du skal vælge – lige her

Når du gerne vil have en privat alarm til hjemmet, er der flere spørgsmål, som kan trænge sig på, og det er helt normalt. Vil du gerne guides igennem, så du er sikker på at tage det rigtige valg, skal du læse med her – hvor du blandt andet finder svar på:

  • Skal du i det hele taget have alarm?
  • Hvad med betjeningen, er det svært?
  • Hvad koster det?
  • Hvilken alarm skal du have?

Når du har fået svar på disse spørgsmål, vil du have meget lettere ved at træffe det rigtige valg, i forhold til de behov du har for en alarm.Det første spørgsmål – skal du i det hele taget have en alarm

Der kan være mange ønsker og grunde forbundet med at have en alarm, og så giver det også en tryghed at have en alarm. En ting alarmen ikke kan, er at fange tyven – den fungerer som et præventivt middel, så indbrudstyven ikke ønsker at begå indbrud i dit hjem. Findes der så en indbrudstyv, der kan finde på at begå indbrud alligevel, vil det blive opfanget af alarmen, og så vil du få det at vide med det samme.

Når du ved at der har været indbrud, kan du hurtigt reagere på det, og det giver dig mulighed for at alarmere politiet mens indbruddet er i gang, du har mulighed for at advisere naboer og andre personer som det kan være vigtigt at alarmere.

Har du børn, der er på vej hjem fra skole eller andet, så kan det også være vigtigt at stoppe dem, for det kan virke meget traumatiserende for visse personer at komme hjem til et hus, der har været udsat for indbrud.

Når spørgsmålet går på, om du i det hele taget skal have en alarm, så er øget tryghed, alarm hvis indbrudstyven mod forventning alligevel forsøger og den hurtige reaktionstid, faktorer der spiller ind – og ønsker du bare en af de 3 ting, er svaret ja, og så skal du vælge at få en alarm.

Betjening af alarmen

Der er stadigvæk en del, der tror at det er besværligt at betjene en privat tyverialarm i dag, og hertil er svaret meget kort og præcist – det er det ikke. Når du vælger at købe en privat tyverialarm ved Miraca.dk, er du sikker på at få en fjernbetjening med, hvor du skal trykke på en knap for at aktivere alarmen og en anden knap for at de-aktivere alarmen.

Det må siges at være meget simpelt at betjene en privatalarm i dag, og ønsker du det, kan det faktisk ofte lade sig gøre at downloade en applikation til din smartphone, der giver dig mulighed for at betjene alarmen, uanset hvor du er henne i verden- Dette understøtter Miracas alarmer selvfølgelig også.

Derfor kræver det ikke meget at betjene en alarm i dag, så det skal ikke holde dig tilbage, når du er i gang med at overveje en privat tyverialarm.

Hvad er prisen på en privat alarm i dag

Når du ved hvilke ønsker du har til din alarm, så kan det hurtigt lade sig gøre at få en pris, og her vil langt de fleste være dækket godt ind for ca. 2500-4000 kr. Det er muligt at finde en privatalarm billigere – det kommer meget an på hvor mange sensorer og andet udstyr, du ønsker alarmen bliver leveret med.

Det er ikke mange penge for at sikre sit hjem mod uønskede gæster, og når du først har privatalarmen, er det ikke mange udgifter du ellers har til den. Der kan være et simkort med en meget lav månedlig ydelse, og batterier til trådløse sensorer.

Hvilken type privatalarm skal du vælge

Har du bestemt dig for at anskaffe en privatalarm, så er du ikke helt færdig med at vælge endnu. Der er generelt to typer af alarmer du kan vælge imellem – her er det GSM / WIFI alarmer eller alarmcentral alarmer. I dag er der flere og flere, der vælger GSM / WIFI alarmer, som er alarmer der er udstyret med et simkort og/eller forbinder til dit trådløse netværk. Miracas alarmer tilbyder både forbindelse til WIFI og til GSM.

Ønsker du at der kommer en vagt ud til dig når alarmen går, så skal du vælge en privatalarm, der er koblet op på en alarmcentral. Det er ofte en dyrere løsning, som koster fra 300 kr. i abonnement om måneden, og så kommer der yderligere gebyrer på ved udrykning mv. – Det bliver en årlig udgift fra 3.600,- og opefter.

Vælger du en GSM / WIFI alarm, har du mulighed for at lave en aftale med naboer, venner og familie om at det er dem, der får en sms eller bliver ringet op, hvis alarmen går. Det giver derfor også en meget lavere pris på ca. 15 kr. om måneden, der er prisen for simkortet som sidder i alarmen. Det er også muligt helt at undlade simkort, og kun benytte WIFI. Denne løsning anbefales dog ikke.

Kontaktmuligheder

Med det ovenstående er du godt klædt på til at vælge din nye privatalarm, og er du ikke helt sikker, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning ud fra dine ønsker og behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *